изпрати новина
Водещи новини

Левитация на ЕГОТО

Левитация на ЕГОТО


Левитация на Егото или как Борисов влезе в небесното царство!
Европредседателството и срещите у нас на които се кове бъдещето на Балканите! Бойко се къпе в слава като всички световни медии са вперели обективите в него !

Борисов се рее, той не върви, Борисов лети и това е левитация на егото! В същото време протести тресат страната ни и какво от това, обективите обичат Бойко !
Един път Европейските геополитически играчи са дошли у нас !

На всеки 100 метра полицай по булевард като в България естествено всички са командировани в София, но не познават града и мястото на което са позиционирани !
Служителите на МВР са въоръжени с телефони, семки и вода и търсят сянката, а дори процентът мъже и жени превесът бе на страната на дамите !
НДК окичен със снайперисти и всички там са предупредени да не отварят прозорците си камо ли да надничат от тях !

Всички мерки са вземат за да се подсигури сигурността на високо поставените политици, но не от нашите служби, а от чуждите естествено !

Медиите са вперели очи в Бойко и Европейските лидери и всички теми с обществен интерес са спрени за да може Борисов да се напиари !
Дали Борисов 3 скоро ще се приземи? Най-вероятно скоро ще разберем !

Но едно си баба знае, друго баба бае, а Борисов досега никога мандат цял не изкарал!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*