изпрати новина
Водещи новини

Лекари и медици

Лекари и медици


Лекари и медици разликата е в умрелите стотици !
Виж къде се крие проблемът ни в здравеопазването !
Никой ли невижда разликата между лекари и медици, между лекарства и медикаменти и защо понятията се преливат, а хората загиват?

Лекарят лекува, търси и намира лечение, а медикът изписва медикаменти – вземи това хапче и бяга, следващият моля, ама докторе не се оправих, добре вземи сега пък това хапче и ми се обади, инжекции и тъй нататък !

Лекарството лекува, а медикамента не и чак така като видя ли рекламата, честно да ви кажа се зачудвам как едно лекарство се ценообразува колко за реклама и за опаковка, колко му е бюджета и колко се продава без да има кой знае каква слава ?

А Вас ликуват ли ви или ви търгуват Вашият личен лекар ли е или медик?
Защото тези с медикаментите си плащат на всяка рецепта на своите медици, а с лекарите не знам как са те, но са май по здравна каса !

И така когато храната ни се превърна в отрова, а лекарствата в менте трябва да си мисли бързо какво да се яде и с какво да се лекува тоз народ и тоз остатък от тази нация, че много бизнес ни донесе тази демокрация и малко от това, което ни показваха във филма на доктор Куин лечителката !
Нито една от страните не е доволна в здравната система на ГЕРБ !

Лекарите недоволни, пациентите и те, а само медиците някак си си траят, защото с парите са добре !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*