Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Лекари и медици

Лекари и медици


Лекари и медици разликата е в умрелите стотици !
Виж къде се крие проблемът ни в здравеопазването !
Никой ли невижда разликата между лекари и медици, между лекарства и медикаменти и защо понятията се преливат, а хората загиват?

Лекарят лекува, търси и намира лечение, а медикът изписва медикаменти – вземи това хапче и бяга, следващият моля, ама докторе не се оправих, добре вземи сега пък това хапче и ми се обади, инжекции и тъй нататък !

Лекарството лекува, а медикамента не и чак така като видя ли рекламата, честно да ви кажа се зачудвам как едно лекарство се ценообразува колко за реклама и за опаковка, колко му е бюджета и колко се продава без да има кой знае каква слава ?

А Вас ликуват ли ви или ви търгуват Вашият личен лекар ли е или медик?
Защото тези с медикаментите си плащат на всяка рецепта на своите медици, а с лекарите не знам как са те, но са май по здравна каса !

И така когато храната ни се превърна в отрова, а лекарствата в менте трябва да си мисли бързо какво да се яде и с какво да се лекува тоз народ и тоз остатък от тази нация, че много бизнес ни донесе тази демокрация и малко от това, което ни показваха във филма на доктор Куин лечителката !
Нито една от страните не е доволна в здравната система на ГЕРБ !

Лекарите недоволни, пациентите и те, а само медиците някак си си траят, защото с парите са добре !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари