Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Лека-полека и нещата си отиват на оставка!

Лека-полека и нещата си отиват на оставка!

Лека-полека и нещата си отиват на оставка!
Тази оставка обаче този път ще бъде принудителна и това ще детронира ГЕРБ от властта !
По всичко личи, че ГЕРБ краде като за последно и всички анализи и социологически проучвания сочат, че след като загубиха президентските избори и над 320 000 от собственият им електорат не ги подкрепи отливът става все по-голям !
И така Хунтата на ГЕРБ, и така наречените патриоти са се фокусирали в една посока ”кражба колкото може и това е” !

Всичко се руши в държавата !
Парламента загуби своят парламентаризъм, отнеха думата на Корнелия Нинова и тя от своя страна притисна ГЕРБ и така председателят на парламента подаде оставка, но това води след себе си и други сътресения за да се гласува нов председател – учителката по География и нейната длъжност като всички депутати трябваше да прекъснат планираните командировки на десетки от тях дори те бяха за други държави !

Това мобилизиране на редиците на ГЕРБ в парламента за да имат нужният кворум бе голям шамар и за редовите бутононатискватели на така наречените депутати !

Цветан Цветанов се опитва със сложно говорене и нищо неказване да изглежда интелигентен и спокоен, но лицето на Борисов е като по време на запек и всичко е изписано там – злоба, гняв, торбички под учите, има и искри в очите и доста ярост в устата и по всичко личи, че в пожарникарят бушуват пожари и докато гради своето европейско амплоа някак си всички виждаме, че никъде не го взимат на сериозно !

„По дрехите посрещат, по акълът изпращат“ има една поговорка, но при нашият Бойко по акъла го посрещат, а дори не го изпращат!

И така на визитата в Турция Българското знаме бе малко и на селският ратай не му засвидетелстваха нужното внимание по етикет дори !
След това някак си никой ли не видя как объркаха Българският химн в Италия, ако не можеха да го изсвирят то поне на диск не можеха ли да го пуснат и това не са гафове на техните администрации, а това са подигравки към Борисов, а не адмирации !
И ако до вчера му викаха „Congratulations” то днес не е така !

По всичко личи, че леко-полеко нещата си отиват на оставка !
За сега на политическата дъска Корнелия Нинова взе доста от фигурите на ГЕРБ като паднаха много пешки и офицери, коне и топове, а от ГЕРБ взеха и доста фигури с помощта на вътрешните интриги, които създадоха в БСП и на техният конгрес, но засега Нинова владее положението и от позиция на силата дори вещае свои бъдещи ходове като вот на недоверие и предсрочни избори !

Много е уверена, много настъпателна и сигурна в успехът си, а това може да означава само едно, че и БСП имат социолози и анализатори на които анализите сочат същото – разпад в ГЕРБ и загуба на огромен брой от електоратът си като се прибави и това, че така наречените патриоти изоставиха своите структури в цялата страна означава, че има една огромна маса недоволни от ГЕРБ 3, а след всяка цифра на ГЕРБ 1 и ГЕРБ 2 винаги е имало оставка !

Това може да означава само едно – оставка ще има, но докато тиктака часовникът на партията шах между Нинова и Борисов очаквайте още много оставки !
Борисов никога не е жалел своите пешки, никога те не са стрували нищо за него и сега ще докаже това за пореден път !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.