изпрати новина
Водещи новини

Лека-полека и нещата си отиват на оставка!

Лека-полека и нещата си отиват на оставка!

Лека-полека и нещата си отиват на оставка!
Тази оставка обаче този път ще бъде принудителна и това ще детронира ГЕРБ от властта !
По всичко личи, че ГЕРБ краде като за последно и всички анализи и социологически проучвания сочат, че след като загубиха президентските избори и над 320 000 от собственият им електорат не ги подкрепи отливът става все по-голям !
И така Хунтата на ГЕРБ, и така наречените патриоти са се фокусирали в една посока ”кражба колкото може и това е” !

Всичко се руши в държавата !
Парламента загуби своят парламентаризъм, отнеха думата на Корнелия Нинова и тя от своя страна притисна ГЕРБ и така председателят на парламента подаде оставка, но това води след себе си и други сътресения за да се гласува нов председател – учителката по География и нейната длъжност като всички депутати трябваше да прекъснат планираните командировки на десетки от тях дори те бяха за други държави !

Това мобилизиране на редиците на ГЕРБ в парламента за да имат нужният кворум бе голям шамар и за редовите бутононатискватели на така наречените депутати !

Цветан Цветанов се опитва със сложно говорене и нищо неказване да изглежда интелигентен и спокоен, но лицето на Борисов е като по време на запек и всичко е изписано там – злоба, гняв, торбички под учите, има и искри в очите и доста ярост в устата и по всичко личи, че в пожарникарят бушуват пожари и докато гради своето европейско амплоа някак си всички виждаме, че никъде не го взимат на сериозно !

„По дрехите посрещат, по акълът изпращат“ има една поговорка, но при нашият Бойко по акъла го посрещат, а дори не го изпращат!

И така на визитата в Турция Българското знаме бе малко и на селският ратай не му засвидетелстваха нужното внимание по етикет дори !
След това някак си никой ли не видя как объркаха Българският химн в Италия, ако не можеха да го изсвирят то поне на диск не можеха ли да го пуснат и това не са гафове на техните администрации, а това са подигравки към Борисов, а не адмирации !
И ако до вчера му викаха „Congratulations” то днес не е така !

По всичко личи, че леко-полеко нещата си отиват на оставка !
За сега на политическата дъска Корнелия Нинова взе доста от фигурите на ГЕРБ като паднаха много пешки и офицери, коне и топове, а от ГЕРБ взеха и доста фигури с помощта на вътрешните интриги, които създадоха в БСП и на техният конгрес, но засега Нинова владее положението и от позиция на силата дори вещае свои бъдещи ходове като вот на недоверие и предсрочни избори !

Много е уверена, много настъпателна и сигурна в успехът си, а това може да означава само едно, че и БСП имат социолози и анализатори на които анализите сочат същото – разпад в ГЕРБ и загуба на огромен брой от електоратът си като се прибави и това, че така наречените патриоти изоставиха своите структури в цялата страна означава, че има една огромна маса недоволни от ГЕРБ 3, а след всяка цифра на ГЕРБ 1 и ГЕРБ 2 винаги е имало оставка !

Това може да означава само едно – оставка ще има, но докато тиктака часовникът на партията шах между Нинова и Борисов очаквайте още много оставки !
Борисов никога не е жалел своите пешки, никога те не са стрували нищо за него и сега ще докаже това за пореден път !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*