ЛИЦЕМЕРИЕТО НА ЦВЕТАНОВ И РОМИТЕ +ЗАБРАНЕНОТО ВИДЕО

ЛИЦЕМЕРИЕТО НА ЦВЕТАНОВ И РОМИТЕ


ГЕРБ Цветанов и ромите заедно в един престъпен конгломерат!
Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов, който ръководеше полицията три години в първия мандат на ГЕРБ, а във втория бе председател на вътрешната комисия в парламента, откри, че телефонните измами вземат главоломни размери. “До момента хората са ощетени с 6.7 млн. лв.”, пресметна той, докато представяше програмата на ГЕРБ в сектор “Сигурност.” Допреди месец вътрешното министерство се управляваше от ГЕРБ и отговорността за размерите на престъпността всъщност е негова, но за това не стана дума на форума.

Цветанов, който беше съден по 4 дела и те приключиха без осъдителна присъда за него, не пропусна да коментира работата на съда, като посочи, че ефективните присъди са 31%, което не било достатъчно. “Убеден съм, че тук има рецидив. В момента говорим за 4.3 млн. лв. през 2013 г. и сега за 6.7 млн. лв. Тук трябва да се търси някакво подобрение”, обясни той.

Засилване на превантивната дейност срещу престъпността бе друг акцент от представянето на Цветанов. За същото говореше и Румяна Бъчварова. Преди месеци тя твърдеше, че са набелязани над 100 мерки заедно с общините, които така и не станаха известни. Друга инициатива срещу битовата престъпност бе увеличаване на полицаите в по-малките населени места. Десетина дни след като пое властта, служебният министър заяви, че това няма как да стане.

Efekt 2

“Образованието ще подпомогне превенцията. 2020 г. на трудовия пазар ромите ще бъдат над 17%”, алармира Цветанов. Той отново лансира идеята си в училищата да се въведат тестове за наркотици. Според него употреба на дрога е нараснала драстично сред подрастващите.

ОТБОЙ

“Присъствието на първите места в една листа не е единствената форма на живот”, каза бившият министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова. Тя е едва осма в една от софийските листи на ГЕРБ и това предизвика въпроси. “Имах много труден ресор и нужда от известна пауза. Даже моето предложение беше да не бъда в листите. Мисля, че в този момент има други възможности, по които мога да се съсредоточа и да работя”, каза Бъчварова. “Румяна Бъчварова винаги е била до мен, е и ще бъде. Как и по какъв начин подреждам листите и моите планове, не ви касаят”, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Източник: segabg.com

Ние ще Blife.eu добавим, че най-големите измами свързани с телефони са именно създадени от Цветан Цветанов ! Именно „това не е за телефона” идва като нарицателно, че Ви подслушват и после ще Ви шантажират от времето на неговото управление на МВР !

Лицемерието на Цветан Цветанов е огромно, а именно АЛО АЛО измамите се въртят необезпокоявано от Ромите, но МВР не направи нищо до сега !
Напротив, знаят се клановете, които правят измамите в страната и нищо! Снимаха се репортажи какви къщи имат в Първомай, но всичко се потулваше, защото имат полицейски чадър и все пак това е основният електорат на ГЕРБ !

Цветанов привика всички Ромски Босове и се разбраха не само да им вървят далаверите с ало измамите, но дори им се даде и контрабандните цигари и така необезпокоявани си въртяха и джебчийски бизнес – например клановете от Игнатиево, Варненско, а после на изборите 95,95% гласували за ГЕРБ ! Много е лицемерно тава, че тези които стимулираха ромската безнаказаност и престъпност да говорят днес за престъпността в сектор сигурността, а нали този хаос и несигурност в страната е създаден от тях самите ! От времето на Цветанов, че до наши дни се появиха наркодилъри покрай училищата и после определени полицейски групи контролирайки най-доходоносният бизнес за касите на ГЕРБ и не само това, а колко родители попаднаха в капанът на децата си да бъдат рекетирани и шантажирани от ченгетата на Цветанов заради децата си, КОЛКО СА ?

Днес виждаме едно осрано мълчаливо поведение на този, който поучаваше от трибуната на Народното Събрание и дори от там издаваше присъди, но не престъпниците, а на политическите си опоненти, а после бяха арестувани и от пресата заклеймявани като бандити !
За дългогодишното управление на ГЕРБ и Цветан Цветанов в системата на МВР кажете има ли заловен истински престъпник ? Няма, НЯМА И ДА ИМА !

Защото „гарван на гарвану око не вади“, а Мафията и ГЕРБ са като скачени съдове !
Когато СИК влезе в МВР народа нямаше на кого да се оплачи ! ВЪПРОСЪТ Е СЛЕД КАТО ЗНАЕМ КОЙ Е ИДИОЛОГЪТ НА ТАЗИ МАФИЯ ЗАЩО Е НА СВОБОДА И НЕ Е СЪДЕН В МОМЕНТА ? ИЛИ ТЕЗИ, КОИТО НЕ ГИ ЗАСТИГАТ ЗЕМНИТЕ ЗАКОНИ ГИ ЗАСТИГАТ БОЖИИТЕ !

Да превърнем страховете на хората в надежда за нацията!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.