изпрати новина
Водещи новини

По-лош и от Дявола

По-лош и от Дявола
По-лош и от Дявола Цветанов е по-лош и от Дявола!
Какво Ви възмути, какво Ви разгневи тази седмица?
С орязването на лекарствата за онкоболните Цветанов като най-главното лице след Борисов, който е зает да бъде в облаците и с неговият коментар „Няма нужда от лечение за раково болните, баща ми почина 62 години въпреки лечението”!

В този ред на мисли и постъпки, в този ред на действия на ГЕРБ ние виждаме, че присъдата на всички болни и всички, които ще се разболеят вече е прочетена!
Да убиеш надеждата и за един миг живот това е хладнокръвно изтребление ! Надеждата е като изгревът и ние хората гледаме до хоризонта, но не виждаме зад него, изгревът изплува зад хоризонта и се надяваме винаги на нещо добро, което може да излезе извън кръгозорът ни, а именно там живее надеждата ни !

Само един много зъл човек може да вземе решение, което е много по-голямо от самият него, решение, което и дяволът не би взел без да се замисли, защото това е бреме и отговорност, която някой трябва да понесе, но не чуваме думат „оставка“, не чуваме и „извинете“, не чуваме нищо освен с други думи МРЕТЕ !

РАКЪТ Е ЛЕЧИМ, НО ВИЖТЕ КОЙ НЕ ИСКА ИСТИНАТА ДА ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*