По-лош и от Дявола

По-лош и от Дявола


По-лош и от Дявола Цветанов е по-лош и от Дявола!
Какво Ви възмути, какво Ви разгневи тази седмица?
С орязването на лекарствата за онкоболните Цветанов като най-главното лице след Борисов, който е зает да бъде в облаците и с неговият коментар „Няма нужда от лечение за раково болните, баща ми почина 62 години въпреки лечението”!

В този ред на мисли и постъпки, в този ред на действия на ГЕРБ ние виждаме, че присъдата на всички болни и всички, които ще се разболеят вече е прочетена!
Да убиеш надеждата и за един миг живот това е хладнокръвно изтребление ! Надеждата е като изгревът и ние хората гледаме до хоризонта, но не виждаме зад него, изгревът изплува зад хоризонта и се надяваме винаги на нещо добро, което може да излезе извън кръгозорът ни, а именно там живее надеждата ни !

Само един много зъл човек може да вземе решение, което е много по-голямо от самият него, решение, което и дяволът не би взел без да се замисли, защото това е бреме и отговорност, която някой трябва да понесе, но не чуваме думат „оставка“, не чуваме и „извинете“, не чуваме нищо освен с други думи МРЕТЕ !

Efekt 2

РАКЪТ Е ЛЕЧИМ, НО ВИЖТЕ КОЙ НЕ ИСКА ИСТИНАТА ДА ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.