изпрати новина
Водещи новини

Лош стопанин ли е държавата?

Лош стопанин ли е държавата?


Лош стопанин ли е държавата или лоши хора управляват държавата?
Вижте някои гледни точки!

Под надслов „държавата е лош стопанин“ мина масовата приватизация, макар там едни хора умишлено да съсипваха едни предприятия за да вменят, че те са губещи и да ги продадат на едни други хора, че те да докажат, че са печеливши !
И така от цялата тази игра на втълпения страдаха обикновените хора, които оставаха без работа, без доходи, без домове, без надежда, без бъдеще !

И така лош стопанин ли е държавата или лоши са хората ,които я управляват? Май второто е по-вярно !
Колко умело се манипулира общественото мнение и се правят антидържавни схеми в името на други държави !

Нима такива действия не могат да се квалифицират като национално предателство особено когато тези действия са в стратегически сектори? Енергетика например !

Ще правим „Южен поток“, а на практика ние ще транспортираме Руска газ към Европа и ще печелим от транзитни такси и ще имам достъп до по-ниска цена на газта и това е добре за държавата и ще направи заводите ни по-конкурентно способни !

Европа няма да купува газ от „Южен поток“, но от „Турски поток“ ще купува, защо?
Кое направи така, че България да не спечели от това и правилно ли е Бойко Борисов да се бие в гърдите, че бил спрял „Южен поток“?

Бургас-Александруполис също бе спрян, макар че това щеше да е един стратегически щит, който щеше да реши всички проблеми идващи от Юг, защото там където има Руски тръби няма тероризъм, нали ?
Какво става с АЕЦ, че пак нашето любящо правителство предпочете интересите на Турция и загърбвайки интересите на България !

Значи България не може да има ядрена централа, а Турция може, защо ? Защото Турция си гледа интересите, а нашето васално правителство работи за интересите на друга държава, а не за нашата !

Това е поредното национално предателство !
Така е и със златото ни и с водата ни, така се оказа и сделката с ЧЕЗ както и с ключови структури и звена от националната ни стратегическа карта и сектори пряко свързани с националната ни сигурност ще бъдат контролирани не от държавата, а от други!
Кой и защо допуска това?

Може би същите, които направиха така, че военнопромишленият ни комплекс да мине под управление и контрол на чужди интереси !
Държавата не е лош стопанин, лоши са стопаните на държавата !
И не само тези, които извършват национално предателство, а и тези, които им съдействат и това сме всички ние !
Всички ние, които не им търсим сметка за това, но един ден нашите деца и внуци ще ни потърсят сметка за това и какво ще кажем ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*