Лош стопанин ли е държавата?

Лош стопанин ли е държавата?


Лош стопанин ли е държавата или лоши хора управляват държавата?
Вижте някои гледни точки!

Под надслов „държавата е лош стопанин“ мина масовата приватизация, макар там едни хора умишлено да съсипваха едни предприятия за да вменят, че те са губещи и да ги продадат на едни други хора, че те да докажат, че са печеливши !
И така от цялата тази игра на втълпения страдаха обикновените хора, които оставаха без работа, без доходи, без домове, без надежда, без бъдеще !

И така лош стопанин ли е държавата или лоши са хората ,които я управляват? Май второто е по-вярно !
Колко умело се манипулира общественото мнение и се правят антидържавни схеми в името на други държави !

Efekt 2

Нима такива действия не могат да се квалифицират като национално предателство особено когато тези действия са в стратегически сектори? Енергетика например !

Ще правим „Южен поток“, а на практика ние ще транспортираме Руска газ към Европа и ще печелим от транзитни такси и ще имам достъп до по-ниска цена на газта и това е добре за държавата и ще направи заводите ни по-конкурентно способни !

Европа няма да купува газ от „Южен поток“, но от „Турски поток“ ще купува, защо?
Кое направи така, че България да не спечели от това и правилно ли е Бойко Борисов да се бие в гърдите, че бил спрял „Южен поток“?

Бургас-Александруполис също бе спрян, макар че това щеше да е един стратегически щит, който щеше да реши всички проблеми идващи от Юг, защото там където има Руски тръби няма тероризъм, нали ?
Какво става с АЕЦ, че пак нашето любящо правителство предпочете интересите на Турция и загърбвайки интересите на България !

Значи България не може да има ядрена централа, а Турция може, защо ? Защото Турция си гледа интересите, а нашето васално правителство работи за интересите на друга държава, а не за нашата !

Това е поредното национално предателство !
Така е и със златото ни и с водата ни, така се оказа и сделката с ЧЕЗ както и с ключови структури и звена от националната ни стратегическа карта и сектори пряко свързани с националната ни сигурност ще бъдат контролирани не от държавата, а от други!
Кой и защо допуска това?

Може би същите, които направиха така, че военнопромишленият ни комплекс да мине под управление и контрол на чужди интереси !
Държавата не е лош стопанин, лоши са стопаните на държавата !
И не само тези, които извършват национално предателство, а и тези, които им съдействат и това сме всички ние !
Всички ние, които не им търсим сметка за това, но един ден нашите деца и внуци ще ни потърсят сметка за това и какво ще кажем ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.