Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Магистрати, депутати и кметове забравят да декларират доходи за десетки хиляди левове

Магистрати, депутати и кметове забравят да декларират доходи за десетки хиляди левове

Магистрати, депутати и кметове яко в далаверата ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК !
Доходи за десетки хиляди левове забравиха да декларират пред Сметната палата магистрати, депутати, политици, кметове и общински съветници, както е по закон.
Сметната палата установи общо 275 несъответствия в имуществените декларации, подадени от лица, заемащи висши публични длъжности през 2017 г.

Сред най-известните имена на депутати от БСП за България Весела Лечева и Жельо Бойчев. Прочутата спортистка не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 27 216 лв. по чл. 35 от ЗДДФЛ, показва справка в сайта на Сметната палата.
В декларацията на колегата й Бойчев пък липсват данни за съпругата му от доходи от прехвърляне на права или имущество от 9000 лв.
От своя страна лидерът на столичната организация на БСП Калоян Паргов е пропуснал да обяви доходи по управление и контрол в размер на 41 223 лв., както и такива от трудови правоотношения извън заеманата длъжност от 6340 лв.
Бившият депутат Стефан Кенов също е допуснал пропуск в декларацията си, а именно да обяви данни за доходи на съпругата си от друга стопанска дейност в раззмер на 40 246 лв.

Пропуск има и директорът в НАП Росен Бъчваров, в чиято декларация липсват данни за съпрутата – вземане към физическо лице от 10 000 лв.
Юристката Татяна Дончева, която защитава обвиняемия за „Захарната афера“ бизнесмен Гриша Ганчев, е забравила да впише получени доходи от друга стопанска дейност в размер на 357 лв., отчита Сметната палата.
Панайот Рейзи, който от 2007 г. насам неизменно е кмет на Созопол, не е декларирал придобиване на нива 17, 691 дка и лозе 1,300 дка в Крушевец, общ. Созопол.

Доходи на съпруга в размер на 47 974 лв. не е декларирала Мариана Карагьозова-Финкова, съдия в Конституционния съд.
За организационния секретар на партия Българска нова демокрация Валери Георгиев в справката на Сметната палата е отбелязано, че не е декларирал солидарно задължение по банков кредит от 450 000 лв.
Над 6000 са проверените държавни служители тайно от тайната полиция на ГЕРБ!
От които над 240 човека с обществен статус са заловени с брутални престъпления, конфликти на интереси, но прокуратурата не е съзирана цялата информация като е събирана и анализирана с една единствена цел, че тези хора да бъдат впрегнати в изборната машина на ГЕРБ и Цветан Цветанов по чисто полицейски начин да използва тази информация и тези хора ! Хиляди са гузните и притеснени държавни служители, живеят под стрес и напрежение и са готови на всичко за да се запази тайните им !

За наше съжаление всичко в страната ни се върти около изборите и контролът на изборните гласове !
Всеки трябва да бъде вкаран в сивото и после заловен за това и контролиран !
За съжаление ГЕРБ държат лостовете на властта и ги използват само и единствено в това направление !
Алчността е порок, който вплита съдбите на хората в мрежите на шантажа !
Ако всички са честни и спазват законите биха живели далеч по-спокойно и по-дълго дори !
Но и законите трябва да бъдат за всички и за всеки, а не един да скрие 6 апартамента, но в същото време да кове данъчни закони !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. Este cuento promueve la compasión en los pequeños.