Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Магистрати, депутати и кметове забравят да декларират доходи за десетки хиляди левове

Магистрати, депутати и кметове забравят да декларират доходи за десетки хиляди левове

Магистрати, депутати и кметове яко в далаверата ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК !
Доходи за десетки хиляди левове забравиха да декларират пред Сметната палата магистрати, депутати, политици, кметове и общински съветници, както е по закон.
Сметната палата установи общо 275 несъответствия в имуществените декларации, подадени от лица, заемащи висши публични длъжности през 2017 г.

Сред най-известните имена на депутати от БСП за България Весела Лечева и Жельо Бойчев. Прочутата спортистка не е декларирала доходи от друга стопанска дейност в размер на 27 216 лв. по чл. 35 от ЗДДФЛ, показва справка в сайта на Сметната палата.
В декларацията на колегата й Бойчев пък липсват данни за съпругата му от доходи от прехвърляне на права или имущество от 9000 лв.
От своя страна лидерът на столичната организация на БСП Калоян Паргов е пропуснал да обяви доходи по управление и контрол в размер на 41 223 лв., както и такива от трудови правоотношения извън заеманата длъжност от 6340 лв.
Бившият депутат Стефан Кенов също е допуснал пропуск в декларацията си, а именно да обяви данни за доходи на съпругата си от друга стопанска дейност в раззмер на 40 246 лв.

Пропуск има и директорът в НАП Росен Бъчваров, в чиято декларация липсват данни за съпрутата – вземане към физическо лице от 10 000 лв.
Юристката Татяна Дончева, която защитава обвиняемия за „Захарната афера“ бизнесмен Гриша Ганчев, е забравила да впише получени доходи от друга стопанска дейност в размер на 357 лв., отчита Сметната палата.
Панайот Рейзи, който от 2007 г. насам неизменно е кмет на Созопол, не е декларирал придобиване на нива 17, 691 дка и лозе 1,300 дка в Крушевец, общ. Созопол.

Доходи на съпруга в размер на 47 974 лв. не е декларирала Мариана Карагьозова-Финкова, съдия в Конституционния съд.
За организационния секретар на партия Българска нова демокрация Валери Георгиев в справката на Сметната палата е отбелязано, че не е декларирал солидарно задължение по банков кредит от 450 000 лв.
Над 6000 са проверените държавни служители тайно от тайната полиция на ГЕРБ!
От които над 240 човека с обществен статус са заловени с брутални престъпления, конфликти на интереси, но прокуратурата не е съзирана цялата информация като е събирана и анализирана с една единствена цел, че тези хора да бъдат впрегнати в изборната машина на ГЕРБ и Цветан Цветанов по чисто полицейски начин да използва тази информация и тези хора ! Хиляди са гузните и притеснени държавни служители, живеят под стрес и напрежение и са готови на всичко за да се запази тайните им !

За наше съжаление всичко в страната ни се върти около изборите и контролът на изборните гласове !
Всеки трябва да бъде вкаран в сивото и после заловен за това и контролиран !
За съжаление ГЕРБ държат лостовете на властта и ги използват само и единствено в това направление !
Алчността е порок, който вплита съдбите на хората в мрежите на шантажа !
Ако всички са честни и спазват законите биха живели далеч по-спокойно и по-дълго дори !
Но и законите трябва да бъдат за всички и за всеки, а не един да скрие 6 апартамента, но в същото време да кове данъчни закони !

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари