Мамицата ви хайдути

Мамицата ви хайдути


Мамицата ви хайдути мръсни, разпиляхте държавата! Унищожихте селското стопанство, обезлюдихте селата, а те хранеха народа и в градът. Градовете са управляват от гадовете, а за хората бедността и ядовете. Няма родина, няма поминък, няма ги традициите вече, а те хората сбираха и хората от радост разбираха. Мамицата ви хайдути окупирахте властта и собственият си народ избивате по най-жесток начин сега. Такива като вас навремето доведоха Комунизма, ала преди това народен съд и бам калайката.

 

Днес обаче народ няма, времената са мобилни, всички ровят в телефона, а жените са като стерилни, не се раждат деца заради бедност, а родените са от малцинства и скоро Българите ще сте малцинство в тази окупирана страна. Някога дружно другарки и другари в бригадирските движения построиха фабрики, заводи и язовири, естакади, но днес и вода в язовирите няма, фабриките и заводите си разрушихте, селското стопанство унищожихте, мамицата ви и хайдути да е…..

Няма ли кой да вдигне народа и да ви помете като приливна вълна? Изостави ни Русия, дойде капитализма и за никой няма прокопсия! Децата се пръснаха по света, а тук останаха само болните и старите и те са на умирачка като гледате да ги затриете ден напред, че земите да населите с боклука на Европа, земята да отровите! Водите пълни са вече с отрови – хербициди, пестициди и всякакви там химикали, а едва ли без вода можете, едва ли!

Мамицата ви хайдути, имало полит затворници по мое време тогава, сега трупове щеше да има на всяка пряка по някой на стълб да виси, да се помни и знае, че народът не сте вие.

Окрадохте родината ни мила, продадохте се за пари! Историята ни славна не бе писана с наведени мъже и жени то и не можеш да ги различиш, че тя продажната душа пол няма, но по мое време за такива народни престъпници милост няма. Имахме граничари, имахме милиция, която народа пази, а пази ли сега като имате полиция, която протестите да гази и във Фейсбук да слухти кой ще изохка и кой ще изкрещи! Мамицата ви изедници недни по мое време Доган беше в затвора за подривна дейност, а Иван Костов беше журналист, Бойко Борисов и в МВР не го щяха затова стана пожарникар, дойде преврат от продажникът ни Горбачов донесе перестройката в СИВ и след него разсипия, кражба и голяма олелия като сега тези дето бяха недостойни са във властта, а достойно ли ви управляват, че гласувате за тях сега? Не вярвам, че на тези хайдути сте се доверили, а по-скоро медиите мозъците ви са промили!

Efekt 2

Сега е Коледа, няма ги прасетата и касаплъците, няма ги мазетата пълни с храна, няма ги вината и селски мезета, сега няма я България и Демокрацията сега!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.