Манолова критикува, че народът мизерува!


Манолова критикува, че народът мизерува! Припомня на премиера какво е казал и какво е обещал, абе Мая той нещо май е полудял!

Говориш за цените на газта, на водата и тока, а парното поскъпна в най-топлата зима! Бориш се да промениш властта, но на власт е глупостта, да, тази колективна глупост за която Радев спомена като така се е разпростряла, че народа вече вяра в нищо няма.

Променяте закони, правите протести, борбата ваша е за нас с банки и монополи, искате актуална социална правда, но на народа не му пука за тази или онази инициатива, а трябва всеобща национална съпротива. Но гладът е по-силен и от тока, и от Бога дори всеки у дома седи с или без карантина пак се е скрил от проблемите в страната, а те касаят ни с техните промени дали избора променя играта или трябва да се ИЗПРАВИМ КАТО ЕДИН? Добре, че има такива като вас да сложат крак на тази мафиотско-банкерска държава, в която никой човек извън властта права няма.

Efekt 2

Хората привикват, адаптират се в средата и това е коза на мафията. „От лошо има по-лошо“ си казва народа и навежда глава и продължава. Мая Манолова променя не един закон в страната за по-добро и за народната социална справедливост и житейска свобода, но народът свиква с всичко за беда. Трябва колективна промяна, но за да стане факт трябва всеки сам в себе си да се промени и да кажем стига толкова грабеж и тирания. Сметки, касови бележки валят ли, валят да ги изпратим в министерството нали да види Бойко какви ги е сътворил! Кучетата си лаят и керванът си върви, но сметките не чакат и идват всеки месец точно на деня, а обещанията струват много пари, но за нас нали, а монополите продължават да ни грабят и надписват! Това е престъпна безотговорност не само на тези у властта, а и на тези дето си седят у дома.

Село без кучета няма и добре, че ви има, благодарим ви сега. Без да се изправим като един няма света около нас да променим, а Мая Манолова критикува и народът мизерува. „Изправи се.БГ“ е движение, което се бори за освобождение от мафията във властта и нека всички заедно да променим съдбата си, но промяната идва като всеки един до него застане още един. Давай Мая, с теб сме ние, изправи се утре и ние ще те подкрепим за да спрем тази мизерия и този геноцид, бъди силна и заедно ще се променим.

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/1614869302002446/UzpfSTEwOTg5NjQwNzAyOTY1OToyMzY0MTYzOTQzNzc2NTk/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.