Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Марио Трайков: Трябва да спазваме конвенцията за правата на човека!

Марио Трайков: Трябва да спазваме конвенцията за правата на човека!


Марио Трайков: Трябва да спазваме конвенцията за правата на човека!

Гласност, плурализъм, стоп на бюрокрацията и корупцията ! От това имаме нужда ! Конвенция по правата на човека.
Член 7, ал 1. Не могат да осъдят никой назад във времето.
Член 7 от конвенцията за правата на човека гласи: „Никой не може да бъде осъден, което в момента на неговото извършване не е квалифицирано като престъпление“.

С две думи не можем да върнем давностният срок назад във времето.
Също така не може да се налага наказание по-тежко от това, което е предвидено от закона по време на неговото извършване.

Тоест подкупите преди 15-20 години не съставляват престъпление към днешна дата. Единствено е, ако се вдигне санкцията и давността за престъпленията против собствеността.

Предложението на ГЕРБ за търсене на наказателна отговорност спрямо лица преди 20 години е правен абсурд.

Плурализъм и стоп на бюрокрацията и корупция ! От това имаме нужда !

И в буржоазната и позорната пролетарска революция се появява човек с амбиция. който да владее централизираната държавна машина и да съсредоточава в ръцете си необятна на властта ! При това без никакви гаранции, че този човек може да запази собственото си чувство за мяра при използването на властта!

И затова е необходимо да се спазва конвенцията за правата на човека, а тя е задължителен еталон, мярка и появата на Вождове от тоталитарен тип!

И поради тази причина Европейският съд независимо кой мандат са при навършване на 70 години излизат заслужен отдих !

Това трябва да се вземе като пример и за политиците от целият свят !

Върховенството на закона е над всичко !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.