изпрати новина
Водещи новини

Марковски и Диков за ареста на Иванчева! Да не стане като с Цонев +ВИДЕО

Марковски и Диков за ареста на Иванчева! Да не стане като с Цонев +ВИДЕО


Адвукат Марковски заяви, че този арест прилича на ареста на Николай Цонев! Диков даде пример с ареста на бившият министър Николай Цонев, който бе гръмко и показно арестуван по времето на Цветанов и после той бе оневинен !

Показният арест с използването на толкова много огнева мощ – хора с бронежилетки и автомати !

Диков заяви, че това са глупости на търкалета!
Според Марковски самата прокуратурата извършва престъпления и как да вярваме на една прокуратура специализирана, която извършва престъпления?

Да припомним за случая!
Той беше арестуван на 1 април 2010 г. във ВМА от полицаи под ръководството на тогавашния зам. градски прокурор Роман Василев. В исковата си молба Цонев описва, че са му поставени белезници, проснат е на колене на пода с насочен към главата пистолет, а Василев му казва: „Господин Цонев, ще бъдете обвинен в престъпление корупционно. Тъй като сте си абсолютен престъпник, колеги, като всеки един престъпник, както трябва – долу на земята.“

Задържането му беше заснето, а видеоматериалът беше предоставен на всички медии и излъчван многократно.
Срещу Николай Цонев бяха водени още три дела, по които отново беше оправдан !
Днес Николай Цонев, лидер на партия Нова Алтернатива, е оневинен по всички дела и името и честа му са защитени, но след дълги години доказване на истината тя възтържествува и дори Цонев осъди България в Страсбург ! Но защо всички адвокати и журналисти го цитират и го дават за пример днес?

Той ще остане в историята с личният си пример!
Когато срещу главата му е насочен пистолет с думите „на колене” той отговаря: „Аз съм български офицер и няма да коленича”!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*