Марковски и Диков за ареста на Иванчева! Да не стане като с Цонев +ВИДЕО

Марковски и Диков за ареста на Иванчева! Да не стане като с Цонев +ВИДЕО


Адвукат Марковски заяви, че този арест прилича на ареста на Николай Цонев! Диков даде пример с ареста на бившият министър Николай Цонев, който бе гръмко и показно арестуван по времето на Цветанов и после той бе оневинен !

Показният арест с използването на толкова много огнева мощ – хора с бронежилетки и автомати !

Диков заяви, че това са глупости на търкалета!
Според Марковски самата прокуратурата извършва престъпления и как да вярваме на една прокуратура специализирана, която извършва престъпления?

Да припомним за случая!
Той беше арестуван на 1 април 2010 г. във ВМА от полицаи под ръководството на тогавашния зам. градски прокурор Роман Василев. В исковата си молба Цонев описва, че са му поставени белезници, проснат е на колене на пода с насочен към главата пистолет, а Василев му казва: „Господин Цонев, ще бъдете обвинен в престъпление корупционно. Тъй като сте си абсолютен престъпник, колеги, като всеки един престъпник, както трябва – долу на земята.“

Efekt 2

Задържането му беше заснето, а видеоматериалът беше предоставен на всички медии и излъчван многократно.
Срещу Николай Цонев бяха водени още три дела, по които отново беше оправдан !
Днес Николай Цонев, лидер на партия Нова Алтернатива, е оневинен по всички дела и името и честа му са защитени, но след дълги години доказване на истината тя възтържествува и дори Цонев осъди България в Страсбург ! Но защо всички адвокати и журналисти го цитират и го дават за пример днес?

Той ще остане в историята с личният си пример!
Когато срещу главата му е насочен пистолет с думите „на колене” той отговаря: „Аз съм български офицер и няма да коленича”!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.