изпрати новина
Водещи новини

Мафията убива журналисти !

Мафията убива журналисти !


Мафията убива журналисти !
Дали скоро и у нас ще започнат ?

Стиска ли ви да погледнете в очите убитата от мафията Дафне Галиция?
Най-известната журналистка в Малта бе взривена в автомобила си недалеч от дома, където живее. Тя бе един от разследващите журналисти по проекта „Досиетата Панама“. Убийството й предизвика шок и възмущение в цял свят. Дафне Галиция загина в понеделник, 16 октомври. Поставена бомба превърна колата й ”Пежо 108” в горящ ад.
Тази черна новина мина някак тихо из българските медии. Фактът, че нито една от националните телевизии не коментира темата в сутрешните блокове, е показателен.

Затова пък бТВ ни „почерпи“ с професионален лицемер, който облъчи аудиторията с лъжи, издаващи напреднала психопатия. Научихме, че Пеевски пише закон, с който да спре разграбването на активите на КТБ и че бил обиден от тиражираните неистини за него. Дали да не направим благотворителна кампания да подкрепим този човечец? Дали в бТВ някой си дава сметка, че ни връща към Чернобил?Мафията убива журналисти !

В България взривената Дафне Галиция няма да предизвика откровен разговор за медиите и мафията в политиката. Дори да беше българка, което ми е трудно да си представя. Има отделни опити на колеги да хвърлят камък в блатото, но на тях се гледа като на Мунчо от „Под игото“. Лудички са, не им обръщайте внимание. Изразът, който решава всеки скандал и изваден на светло проблем. 70 на сто от медиите са под контрола на Делян Пеевски, 20 на сто са под друг контрол и остават едни 10%, списвани от „лудичките“. В България дори да убият журналист, той ще бъде „уличен“ в корупция, замесен в съмнителни връзки, непочтен и пр. Рефренът „заслужил си го е“, ще се върти из пеевските медии като развалена плоча, докато лъжата попие в полирания мозък на аморфната маса. Дано ви звучи цинично, та да обърнете внимание на тези твърдения.

Такава е тактиката на мафиотското управление: омърсяване на всеки опит за съпротива.

Последните разкрития на Галиция са били за премиера на страната Джоузеф Мускат и двама от неговите сътрудници, които са били свързани с офшорни компании, замесени в продажбата на малтийски паспорти. Тези фирми са получавали плащания и от Азербайджан. Прокуратурата вече разследва случая.

Неотдавна в някои наши медии се появи запис на телефонен разговор между банкера Цветан Василев и представителка на компанията „Йозтюрк Холдинг“. От чутото става ясно, че българският премиер Борисов и главният прокурор Цацаров са поискали 50 млн. долара, за да разрешат турците да купят активите на фалиралата КТБ и банка „Виктория“. Поискали ги като комисионна, за да свалят цената почти наполовина.

Борисов и Цацаров се направиха на расеяни.

Тук вече няма сетива за зулумите. За съпротива да не говорим. Борисов „жъне“ успехи на международното поприще, а Цацаров обсъжда борбата с корупцията със своя патрон генералния прокурор на Русия Юрий Чайка.

Осветена бе шуро-баджанашката схема на управление на ГЕРБ в Хасково, после и на други места. Гърмяха „ЦУМгейт“, „Суджукгейт“, „Яневагейт“ – никаква реакция…

Развинтените болтове на колата на върховния съдия Лозан Панов… Не е затихнал още и скандалът покрай опитите да бъдат заграбени „Емко“ и „Дунарит“. Тишина. Сякаш севернокорейските ядрени ракети са се стоварили върху нас, сбърквайки пътя към САЩ…

Тото Риина, един от най-големите мафиотски босове в Италия признавал, че уважава истински съдията Фалконе, който разбил голяма част от организацията и бизнеса му.

Защото бил истински мъж и противник. „Затова ще го унищожа по начин, достоен за велик мъж“. Джовани Фалконе, заедно със съпругата му Франческа Морвило и 3-ма полицаи телохранители (Роко Дичило, Антонио Монтинаро и Вито Скифани), са убити на 23 май 1992 г. на магистралата А29 между град Палермо и международното летище.

Бронираният автомобил Fiat Croma, в който пътува известният антимафиот, е взривен от страховита бомба с над 1 тон тротилов еквивалент.

Всеки магистрат, ченге и журналист в България, които имат претенция дори колкото главичка на топлийка за лоялност към обществото, закона и истината, трябва да са готови за подобна участ. Всичко друго е пародия: клечене пред парламента или МС с питанки „Къде е Ани?“, креватни гимнастики и нечистоплътни съглашателства в х-л „Берлин“ или Банкя. И стига сте мрънкали, че стоите в пеевските медии, защото имате семейства. Всички имат. Просто сте си такива. Пита се само дали всеки ден се правите, че вярвате на лъжите, които ви пробутват или наистина им вярвате? Много забавно.

Не знам как се е издържала Дафне Галиция, но очевидно не е подгъзвала в удобни вестници. И сигурно е била горд човек. И свободен. Като Анна Политковская. И много други, разбира се. Тук такива хора са рядкост. Примитивизмът в политиката зарази бизнеса, институциите, магистратурата и медиите. Дори изкуството.

Който може, нека почете паметта на непознатата Дафне Галиция. Нейната смърт ни показа за пореден път пропастта, която ни дели от нормалността. Оправданията са безпомощност. И бездуховност.

А сега погледнете очите на Дафне Галиция. Ако ви стиска…

Автор: Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg
Срещу всички свободно пишещи и разследващи журналисти у нас се водят измислени дела, има репресия и тормоз и не случайно сме на последно място в Европа по свобода на словото !
Виждаме една тенденция от политиците, които всеки ден говорят за ограничаване свободата на словото ! Виждаме как се уволняват журналисти водещи !

От ДПС говорят за реч на омразата и закон !
От ГЕРБ Цветан Цветанов като мантра повтаря, че „фалшивите новини“ били бичат на медиите и той иска ограничаване на словото от тези, които са независими и ги критикуват са фалшиви новини, а техните васалните им медии какви са?
Има заливани журналисти с киселина, има бити у нас, но не се говори ! Мафията иска свободата на словото да бъде подчинена!
В началото бе словото и то може да бъде градивна сила, но и разрушителна, така е !
Затова нека политическата мафия да внимава как се отнася със свободата на словото за де не попадне под ударите на езикът на омразата ! А езикът на омразата още никой не го е дефиницирал чисто юридически за това не посягайте на журналистите за да не ви посегнем ние ! Журналистите трябва да информират обществото !

А политиците трябва да дават личен пример и като такива и обществени лица животът им е на показ ! За това господа политици и мафиоти, живейте и работете почтено тогава ще ви хвалим, но докато крадете – усвоявате, докато правите задкулистни далавери и трупате богатства от гърба на народът си не очаквайте да бъдем снизходителни !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


39 коментара

 1. y Rolex Industrie Y si de lujos charlamos, es indispensable que
  mentemos a la marca de relojes de lujo Perrelet, que tiene una colección de relojes limitada de solo veinte
  piezas, hechos de fibra de carbono y un contorno de oro rosa que tiene el
  indicador de las horas y los minutos descentrados y su aro da un giro completo cada 60 segundos.
  and Rolex Industrie SA es una compañía suiza de
  relojes de pulsera y accesorios, creada tras la fusión en dos mil
  cuatro, de Montres Rolex El diseño de la exclusiva tienda combina madera de quadrillo y nogal y cuenta con varias obras del artista pop Kevin T.
  Kelly, como el resto de las boutiques de la marca. ,

 2. Los datos personales son empleados por computador COMPONENTES de
  acuerdo con las demandas de la Ley 15/1999, de 13 de
  Diciembre, de protección de datos de carácter personal.,
  Lo más frecuente es es llevar un control del horario de trabajadores en Excel, pero asimismo se pueden utilizar
  otros programas como Google Docs.

 3. Puedes enviarle esos mensajes de feliz aniversario imagen de rosas donde le obsequias las palabras mas sentidas de dicha por este nuevo año para celebrarlos con flores de muchos colores, simplemente una de esas imágenes significativa por las flores con los mejores deseos
  en este gran día.

 4. , Sin embargo, con FingerSecurity en vez de configurar un determinado
  patrón de desbloqueo es posible introducir diferentes
  huellas dactilares a modo de clave de acceso a nuestro
  WhatsApp o bien otras aplicaciones de terceros.

 5. Las peculiaridades propias de este género de
  plantas las hacen poco atractivas a la vista, muchas de éstas solo pueden verse a lo largo de
  un periodo muy específico del año y su floración apenas
  dura dos días, de igual forma sus flores son de tamaño reducido de colores poco
  espectaculares.

 6. Si bien entre nosotros en invierno pierde las hojas,
  la presencia de estas especies a cielo abierto ya es garantía
  de mínimas elevadas, y es suficiente un vistazo al diámetro de las
  flores, proporcionales a las máximas, para tener de manera rápida una idea del
  tiempo.

 7. Despertado el interés, ahora solo queda a los padres motivarlos y orientarlos en todo
  lo que sea posible.

 8. El es reloj de control de asistencia con doble lector de huella digital más veloz y exacto.

 9. Un ramo de rosas rojas siempre y en todo momento es una genial elección, mas si quieres darle
  a tu regalo un toque de originalidad puedes decantarse por un ramo
  de flores más exótico, en especial si se trata de una mujer de espíritu aventurero.

 10. Augusto Solano, presidente de Asocolflores, indicó
  que esta va a ser la segunda versión, resultado de las alianzas promovidas por
  el gremio y como contestación a los logros conseguidos
  en la edición del 2011.

 11. Los relojes t híbridos son r relojes J analógicos m con G una Z pantalla � digital
  G detrás O bien de � las m agujas. y Rolex Industrie and
  Rolex Industrie SA es una empresa suiza de relojes de pulsera y accesorios, creada tras la fusión en dos mil cuatro, de
  Montres Rolex , Es es el especialista on-line
  de relojes de marca, para nosotros brindar un, Imitacion De Relojes De Marca Rolex Submariner Segunda Mano.

 12. El truco para efectuar este arreglo floral fácil, consiste en utilizar una espuma
  de las que se usan para arreglos florales empapada en agua,
  y a continuación empezamos a poner flores desde el centro.

 13. Con nivel de protección IP65 para protección contra polvo
  y agua, BioMini Slim incorpora un estilizado diseño ergonómico y el más reciente
  y delgado sensor óptico quinientos dpi que cuenta
  con una amplia superficie, para simple y confiable captura de huellas digitales, al igual que con Tecnología LFD: Detección de Huella Digital Viva (Live Finger Detection)., Para
  cubrir la comisión auxiliar de transporte, se añadirá un pequeño recargo a su pedido.

 14. Desea que nos enviéis dibujos y postales de Navidad.

 15. Goza con estos bonitos dibujos de Navidad.

 16. Rolex es una manufactura de relojería, puesto que sus relojes son hechos por
  la propia empresa. y Rolex Industrie and Rolex Industrie
  sociedad anónima es una empresa suiza de relojes de pulsera y accesorios,
  creada tras la fusión en 2004, de Montres
  Rolex Fue fundada por Auguste Agassiz en 1832, y hoy en día es propiedad del conjunto Swatch.
  , El sólido reconocimiento de marca de IWC se refleja acá con tres modelos situados entre los 30 primeros lugares, con su mejor
  modelo, el Portugués, ocupando un esencial octavo
  puesto.

 17. En los sueños, las flores son también símbolo de la perfección y
  la espiritualidad.

 18. Usa entones las i mágenes de flores hermosas a tu gusto, pues todas las imágenes que te
  mostré te agradaron y son útiles.

 19. Traducción: Las personas que amamos nos don forma.

 20. Al adquirir descarga un fichero zip que contiene el archivo xls compatible con excel 2003 superior.

 21. Muy buenas tardes, mi vida, gracias por existir.

 22. Si te han gustado estas fotografías de flores exóticas puedes darnos un like a este nuevo post y no olvides que asimismo
  puedes encontrar otras fotos de hermosas flores en nuestras demás ediciones
  que siempre estamos buscando lo mejor, si deseas también puedes
  dejarnos tus comentarios.

 23. Pon en el tema del correo DIBUJOS NAVIDAD 2015.

 24. Desde mediados de dos mil trece el INEEd instaló el programa FSA
  Control de Asistencias de la empresa FUSIONAR.

 25. Como la mayoría de relojes de hombre de la compilación CASIO Sports, también los relojes de
  hombre G-SHOCK están pertrechados con diferentes funciones que las
  personas deportistas y activas aprecian. ,

 26. ¿Te semeja divertido decorar un árbol de navidad?

 27. trescientos imágenes de alta calidad para descargar.

 28. Una mujer desea que su amado sea su último amor.

 29. Ciertas además con frases para meditar.

 30. Compartiendo historias de terror sobre su enfermedad.

 31. Esta es una colección de frases para un padre.

 32. El amor es un eterno insatisfecho” — Ortega y Gasset.

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*