Мая Манолова:Бойко да се качва на фадромата!

 

Мая Манолова:Бойко да се качва на фадромата!


Мая Манолова призова Борисов да слезе от джипа и да отиде на морето за да види неговите министри как заграбват държавната земя! Да се качва на фадромата и да събаря един хотел, който уж бил укрепваща стена на свлачище. Как се заграбва първа линия, как се строй в грубо нарушение, докога Бойко Борисов ще налага двойни стандарти за неговите хора и за другите? Карат я бандитската и не се спазват никакви закони като моделът е такъв бандитски. Истината е, че не спират да унищожават българското черноморие и тези от паралелната държава си живеят в един техен луксозен свят докато хората изнемогват.

Да покаже, че има власт да управлява и да накаже сурово нарушителите или да покаже, че може само да бъде управляван и не е никакъв премиер, е нашият коментар. Да видим сега дали Борисов ще посегне на своите чеда или е мъж да смазва само слабите, бедните и онеправданите?

Да покаже мускули сега докато и Европа го гледа, но надали? Мая Манолова с ексклузивно видео от плажът на Алепу, така нареченият шофьорски плаж и нагледно да видите как се укрепва свлачище – как властта ни заграбва земя на брега с една цел да спасят свлачищната зона или не?

Efekt 2

Вижте сами! Да видим сега дали Борисов може да кара фадрома, или само може да раздава пари от джипката по определени и нагласени дестинации?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.