Мая Манолова: Аз не съм като тях!

Мая Манолова: Аз не съм като тях!


В предизборните си обръщение Мая Манолова в разгара на битката за кметският стол на София Мая Манолова заяви ”Аз не съм като тях”! Поводът беше мръсната кампания на ГЕРБ срещу нея – лепени стикери по колите на хората с нейният лик и нарязаната шатра в градинката на НДК по повод мръсната кампания на ГЕРБ срещу нея и нейният екип!

Тя заяви, че няма да играе мръсно в политиката като това е въпрос на възпитание, чест, достойнство и възпитание и култура! Така е, но винаги има едно НО. Защото хората зад нея страдат, страдат медиите, които и дават трибуна, страдат всички, които са зад нея – приятели, роднини, симпатизанти и всички, защото ГЕРБ са на принципа „по-добре грозна победа, отколкото красива загуба“ и мачкат всеки безскруполно без страх и от Бога дори. Сега движение „Изправи се БГ“ поведе много хора от цялата страна, вдъхна им надежда да се изправят и когато реваншизмът и репресиите се стоварват над главите на тези хора ние какво да кажем „Аз не съм като тях, ли”?

Да, личният пример на лидера е важен и Мая Манолова води поетапна битка, кауза по кауза в града и селото до всички, но и всички ние си задаваме къде е етичният и моралният закон когато системата ни гази, къде е човешкото в човека? ГЕРБ не знаят милост и всички го знаем като няма човек в страната, който да не е потърпевш от това и на нас хората ни писва.

Efekt 2

 

Права е Мая Манолова, че ако някой лош човек ми удари един шамар и аз му отвърна със същото няма да стана по-добър, а лош като него, но много ни се насъбра вече. Дали не е време да се изправим всички на жълтите павета и да кажем „Стига толкова, стига диктатура, стига геноцид, стига!

Вървете си с МИР, ние няма да бъдем като вас и не можем да бъдем, защото ние милеем за България за род и родина, за природа и искаме да се върнат нашите близки от чужбина за да изградим една нова България, защото България има нужда повече от всякога от нова алтернатива на управление. Време е да се изправим, но да не бъдем като тях“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.