Мая Манолова! Социалното напрежение скоро ще ескалира

Мая Манолова социалното напрежение скоро ще ескалира


Мая Манолова с апел за сваляне на социално напрежение! Очаква ли се социално напрежение или всичко е цветя и рози? Коронавирусът създаде икономическа пандемия, а световните икономики на практика са се сринали. Световната икономика навлиза в хаос, а Българската икономика просто е свързана със световната. Безработицата намалява според Борисов, но не защото се отварят нови работни места, а защото над 300 000 Българи имигрират да търсят работа в чужбина. Какво следва ли – няма мерки за излизане от кризата, няма пари, няма план, но има зрелища за целият Български народ!

 

Мая Манолова предложи 19 мерки за излизане кризата. Трябва да се помага на малкият и среден бизнес, трябва да се помага на хората, но трябва и държавна политика за това и така на практика след кризата с пандемията води след себе си икономическа криза, но след това е социалната криза тогава. Ролята на държавата не е да прави държавни компании, а да се грижи за поданиците си, но те се грижат основно само за тяхната стабилност и комфорт, сигурност за политици, а за хората? Социална политика трябва и хора с адекватни решения.

Трябват мерки за защита на националното производство и българските стоки трябва да бъдат с приоритет. Трябва не с емоции и с инат да се управлява страната, а с разум. Огромното социално неравенство ще породи още социално напрежение. Трябва и данъчна политика със солидарно отношение.

Efekt 2

Мая Манолова обикаля из страната и се среща с можещи и доказани хора наясно с регионалните проблеми и с решения. Социалното напрежение може да премине в промяна на тектоничните пластове и да се стигне до промяна на статуквото.

 

Искаме промяна, но за да я има трябва да се изправим и да кажем „стига толкова, време е за дела, не за думи“, защото всяка секунда е ценна, всеки миг е важен като всички сме зависими от нашето действие и бездействие!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.