Мая Манолова с грижа за гражданите

 

Мая Манолова с грижа за гражданите – обикаля страната и тя е там където има нужда от нея! Като омбудсман тя бе до хората, тя бе близо до проблемите, близо до болката от човешката трагедия и радостите от спечелените битки със системата.

Какво сърце трябва да има човек за да понесе толкова много мъка, толкова сълзи и болка? Тази работа да служиш на обществото не е за всеки, не всеки може да каже „изправи се“, не всеки може да подаде ръка и да стисне със зъби и да каже „тази работа няма да я оставим така, защото едно е да говориш за хората от синият екран, а друго е да си на терен да погледнеш в очите страдащият и да стиснеш отрудената ръка, да дадеш надежда там където вярата отдавна си е отишла“.

Efekt 2

Да бъдеш човек не дела, не думи, не е за всеки. Силата на духа идва от душата, но признаци на душа не виждаме в политиците, не виждаме човещина. За тях ние сме избиратели, ние сме електорат, цифри и статистика, но зад всяка малка цифричка има по една съдба, по една загубена душа именно тук трябва да се работи за всеки един човек, защото заедно правим държавата, заедно правим България.

И ако днес във времена на безправие и беззаконие, във времена на липса на дух и патриотизъм, ако щете има някой, който не спи и не дава миг покой на правителството!

Това е Мая Манолова – една от нас, българският суверен. Затова всеки един от нас трябва да се изправи и да оправим нашата България, да оправим животът си за да направим България едно по-добро място за идните, да направим България притегателна за нашите деца и да върнем надеждата в хората, да си върнем България!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.