изпрати новина
Водещи новини

Мая Манолова с грижа за гражданите

 

Мая Манолова с грижа за гражданите – обикаля страната и тя е там където има нужда от нея! Като омбудсман тя бе до хората, тя бе близо до проблемите, близо до болката от човешката трагедия и радостите от спечелените битки със системата.

Какво сърце трябва да има човек за да понесе толкова много мъка, толкова сълзи и болка? Тази работа да служиш на обществото не е за всеки, не всеки може да каже „изправи се“, не всеки може да подаде ръка и да стисне със зъби и да каже „тази работа няма да я оставим така, защото едно е да говориш за хората от синият екран, а друго е да си на терен да погледнеш в очите страдащият и да стиснеш отрудената ръка, да дадеш надежда там където вярата отдавна си е отишла“.

Да бъдеш човек не дела, не думи, не е за всеки. Силата на духа идва от душата, но признаци на душа не виждаме в политиците, не виждаме човещина. За тях ние сме избиратели, ние сме електорат, цифри и статистика, но зад всяка малка цифричка има по една съдба, по една загубена душа именно тук трябва да се работи за всеки един човек, защото заедно правим държавата, заедно правим България.

bulpress tv

И ако днес във времена на безправие и беззаконие, във времена на липса на дух и патриотизъм, ако щете има някой, който не спи и не дава миг покой на правителството!

Това е Мая Манолова – една от нас, българският суверен. Затова всеки един от нас трябва да се изправи и да оправим нашата България, да оправим животът си за да направим България едно по-добро място за идните, да направим България притегателна за нашите деца и да върнем надеждата в хората, да си върнем България!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.