Медийна война !

Медийна война !


Медийна война ! Войната в медиите на ГЕРБ срещу всички свободни медии продължава! Масово се докладват профили на хора с по-будна гражданска позиция! Доста сайтове също спряха дейност като не могат да си покриват разходите и да не говорим за доходи !

Десетки сайтове спират дейността си поради ред причини !
Една от тях е, че ГЕРБ – държавата използват държавният си авторитет и чрез силов натиск поискаха справка за доходите на сайтовете от рекламите на Гугъл, а после след като бяха установени каналите с Гугъл поискаха нерегламентиран натиск над свободните медии !

И така Гугъл започна кампания по орязване на парите от реклама като тя бе формулирана като лош трафик и така по етапно всеки месец 40% – 50% на места при по-активните и до 80% от доходите им бяха орязвани докато накарат сайтовете да прекъснат рекламите си договори с тях !

Да не изброяваме и другите афилиейт сайтове при които също имаше натиск! И така от ГЕРБ удариха свободните медии по парите !
След това централата на ГЕРБ с подкрепата на централата на Зъкърбърг отрязаха сайтовете и техният трафик в социалните мрежа Фейсбук !

Публикациите, които са критични към правителството без значение дали става дума за картинка или статия, или видео са невидими за 90% от потребителите ! Дотук не спират тези подли манипулации на обществото бе изготвен черен списък на сайтовете, който критикуват правителството и тези сайтове и техните публикации са с нисък приоритет във Фейсбук !

Efekt 2

И ако случайно някой публикация казано на жаргон „избухне“ веднага се стопира!
От централата на ГЕРБ са наети стотици тролове, които допълнително докладват всеки по-активен и така на практика или трябва да има само позитивни новини за ГЕРБ или всичко друго е сваляно ! Това не е свобода на словото, това е дискриминация на словото !

Сега предстои и да си гласуват закон за осветлявана медиите на ВТОРО ЧЕТЕНЕ, с който да знаят зад всеки сайт кой седи и да му заведат дела и така на практика се урегулира пазара в медийната среда само десетки един на ГЕРБ ще останат и всичко в страната ще е цветя и рози, а за всички нас остава да си носим тръненият венец към Голготата !

Ето това е цифровизацията и киберсигурността, това е бъдещето на света! Медина война ли, не медийна цензура!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.