изпрати новина
Водещи новини

Местан няма да пие кафе с Борисов вече

Местан няма да пие кафе с Борисов вече Местан няма да пие кафе
Ето как кафето с Борисов и Местан бе отровно за Турчина!
И така с когото е пил кафе Борисов той не е изпаднал в немилост! В бизнес средите имат поверие, ако Борисов те потупа по рамото чакай ДАНС, ГДБОП или скоро ще си без бизнес!
И така какво стана с реформаторите, нали се прегръщаха и после минаха на езика на кой си ти бе БАЙ ХОЙ и после дясното се изпари!
И така над 500 000 човека останаха непредставени в парламента! Борисов с когото не се е събрал той не е прецакан!

Сега ДПС елиминираха ДОСТ, този неканен радикален ГОСТ !
Ахмед Доган не направи нищо ново на него и така му е добре !
В момента той не е враг на Ердоган, етническият мир е стабилен, няма го и Местан и Касим Дал да му мътят водата и нищо, че след тази целувка между тях отровата се разпростира в техният електорат! ГЕРБ са на власт, защото ДПС ги подържа, а ДПС както винаги е в разпределението на порциите във властта, магистрали, кръгове от фирми !
Но малко по-малко ГЕРБ засмукват смесените региони и прибират стари кадри от ДПС като кметът на Хитрино и много други, които също се прегръщат с Борисов без да гледат хронологията !

БСП не са готови да управляват, а ГЕРБ не управляват само грабят и раздават парченца от баницата на които станат много неудобни и така на държавната хранилка са патриоти и ДПС, а как ли народът това ще разчете? По Коледа стават чудеса така е, но не за християните, а за мюсюлманите! Когато става дума за пари няма религии, няма партии, а има само интереси, но Местан скоро няма да стреля по вълци !

Местан няма да пие кафе или пък му предстоят много кафета ?
И така в крайна сметка ДПС ще подкрепи вотът на недоверие на БСП !
От ДПС казаха да се адекватни на времето !

Ание от Blife.eu ще припомним думите на Васил Левски; „Времето е в нас и ние сме във времето,. то нас обръща и ние него обръщаме“!
Ние сме във времето от нас зависи дали ще гласуваме за доказани национални предатели от нас зависи !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*