Местан няма да пие кафе с Борисов вече

Местан няма да пие кафе с Борисов вече

Местан няма да пие кафе
Ето как кафето с Борисов и Местан бе отровно за Турчина!
И така с когото е пил кафе Борисов той не е изпаднал в немилост! В бизнес средите имат поверие, ако Борисов те потупа по рамото чакай ДАНС, ГДБОП или скоро ще си без бизнес!
И така какво стана с реформаторите, нали се прегръщаха и после минаха на езика на кой си ти бе БАЙ ХОЙ и после дясното се изпари!
И така над 500 000 човека останаха непредставени в парламента! Борисов с когото не се е събрал той не е прецакан!

Сега ДПС елиминираха ДОСТ, този неканен радикален ГОСТ !
Ахмед Доган не направи нищо ново на него и така му е добре !
В момента той не е враг на Ердоган, етническият мир е стабилен, няма го и Местан и Касим Дал да му мътят водата и нищо, че след тази целувка между тях отровата се разпростира в техният електорат! ГЕРБ са на власт, защото ДПС ги подържа, а ДПС както винаги е в разпределението на порциите във властта, магистрали, кръгове от фирми !
Но малко по-малко ГЕРБ засмукват смесените региони и прибират стари кадри от ДПС като кметът на Хитрино и много други, които също се прегръщат с Борисов без да гледат хронологията !

БСП не са готови да управляват, а ГЕРБ не управляват само грабят и раздават парченца от баницата на които станат много неудобни и така на държавната хранилка са патриоти и ДПС, а как ли народът това ще разчете? По Коледа стават чудеса така е, но не за християните, а за мюсюлманите! Когато става дума за пари няма религии, няма партии, а има само интереси, но Местан скоро няма да стреля по вълци !

Местан няма да пие кафе или пък му предстоят много кафета ?
И така в крайна сметка ДПС ще подкрепи вотът на недоверие на БСП !
От ДПС казаха да се адекватни на времето !

Ание от Blife.eu ще припомним думите на Васил Левски; „Времето е в нас и ние сме във времето,. то нас обръща и ние него обръщаме“!
Ние сме във времето от нас зависи дали ще гласуваме за доказани национални предатели от нас зависи !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.