МЕШЕРЕТО!

МЕШЕРЕТО
Каква съдебна система, каква министърка на правосъдието, какво правосъдие в България!?
Пълни глупости!
Мешерето бе, хора, Мешерето е единствената ефективно действаща правосъдна (незаконна разбира се) система в България …
Мешерето заедно с БХК, Америка за България и други неправителствени организации, фондации, настанили се в нашата държава, имат окончателната дума за парламентарните, президентските и кметски избори, за раздаването на помощи в огромни размери за гласуващите за разбойници неграмотни цигани, без елемантарни човешки ценности като труд, семейство, хигиена, спазване на законите, кражби, изнасилвания и убийства, впили се като пиявици в снагата на България, решава нашите, български съдбини!

Има някакви чиновници на заплата в Конституционни, Апелативни, Върховни съдилища и Прокуратура, дето получават огромни заплати, за да се съобразяват накрая с решенията на Мешерето и другите незаконни банди, действащи на наша територия, но които държат избирателите, т.н. електорат на управляващите ни разбойници, превърнали кражбите, корупцията и бандитизма в национален спорт.
Спорт, ама скъп спорт, само за тях …

Бедния, гладния, смачкания от диктатурата на гербериата българин, няма шанс да практикува този спорт! Той търка билетчета и гледа да отдели от залъка си, за да плаща данъци, високи битови сметки, заеми на майсторите на спорта по кражби от ГЕРБ, ОП и другите състезатели по крадене, приватизиране и разпродажба на България …

Та в циганската държава, в която ни превърнаха, не търсете справедливост от официалните институции – МВР, Съдебна система!
Търсете помощ само и единствено от циганското Мешере!
Разправят, че в Мешерето раздавали правосъдие справедливо …
Така разправят, аз не зная, още не съм опирал до услугите им.
Ами да живее Мешерето!
Точка.
оз.полк.Кирил Стаменов

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.