изпрати новина
Водещи новини

МЕШЕРЕТО!

МЕШЕРЕТО
Каква съдебна система, каква министърка на правосъдието, какво правосъдие в България!?
Пълни глупости!
Мешерето бе, хора, Мешерето е единствената ефективно действаща правосъдна (незаконна разбира се) система в България …
Мешерето заедно с БХК, Америка за България и други неправителствени организации, фондации, настанили се в нашата държава, имат окончателната дума за парламентарните, президентските и кметски избори, за раздаването на помощи в огромни размери за гласуващите за разбойници неграмотни цигани, без елемантарни човешки ценности като труд, семейство, хигиена, спазване на законите, кражби, изнасилвания и убийства, впили се като пиявици в снагата на България, решава нашите, български съдбини!

Има някакви чиновници на заплата в Конституционни, Апелативни, Върховни съдилища и Прокуратура, дето получават огромни заплати, за да се съобразяват накрая с решенията на Мешерето и другите незаконни банди, действащи на наша територия, но които държат избирателите, т.н. електорат на управляващите ни разбойници, превърнали кражбите, корупцията и бандитизма в национален спорт.
Спорт, ама скъп спорт, само за тях …

Бедния, гладния, смачкания от диктатурата на гербериата българин, няма шанс да практикува този спорт! Той търка билетчета и гледа да отдели от залъка си, за да плаща данъци, високи битови сметки, заеми на майсторите на спорта по кражби от ГЕРБ, ОП и другите състезатели по крадене, приватизиране и разпродажба на България …

Та в циганската държава, в която ни превърнаха, не търсете справедливост от официалните институции – МВР, Съдебна система!
Търсете помощ само и единствено от циганското Мешере!
Разправят, че в Мешерето раздавали правосъдие справедливо …
Така разправят, аз не зная, още не съм опирал до услугите им.
Ами да живее Мешерето!
Точка.
оз.полк.Кирил Стаменов

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*