Мобилна Демокрация

Мобилна Демокрация


Мобилна Демокрация…. Журналисти и писерушки в Демокрация мобилна Демокрацията ни е в телефона, смелостта ни е в компа, а „журналистките още не се влезли в джипа и му свалят ципа“ де е казал певеца. Добре го е изпял той, че няма и такава държава, ама народ бре Слави не остана! Всеки се спасява кой в чужбина, кой в града и никой не е добре като всеки се оплаква, пара няма действайте и така Мая Манолова каза „действаме“. Добре, ама група ентусиасти или идеалисти, или непоправими анархисти. Стигна се до там, че център някакъв за анализ на Демокрацията у нас дава оценки на Сръбската Църква там, а нашата мълчи!

По телевизията дават за дупки и строежи – кой паднал в шахта и как се наранил, а другарите и другарките пак ще решават кои от червените редици да управляват.

Караме я ден за ден по телевизия и по телепатия всички сме в апатия. При патриотите кой пил, кой с кого се сбил, кой е гей, кой не е и какво му пука на народа за тези гамени до един продадоха страната, откраднаха бъдещето на децата. Демокрацията е в застой, тук на власт е само ТОЙ и КОЙ. Властта Бухалки назначава, а народът някак си моделът подминава.

Няма вече митингов материал както Бай Тошо нещата си нарича. Да бе, днес жив паметник да му направим. Тарикатски Бойко и компания си платиха на най-голямата компания самолети после техника бронирана и кораби каквото ти дойде на ума само парата да се влива в АМЕРИКА, а на руснаците ще копаем за тръбите тресе, а народа гладен, беден пак някой нов заем ще им се натресе. Държава със златни залежи, но вече няма в нея младежи .

Дрън-дрън, бля-бля и на такова дупе такъв Бай Хой му ходи, защото всичките сме силни на компютъра и от телефона, ама на улицата са малцина някакви утописти, идеалисти и безнадеждни анархисти!

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.