изпрати новина
Водещи новини

Мюсюлмани заляха тийнейджъри с киселина и единият остава сляп завинаги  !

Мюсюлмани заляха тийнейджъри с киселина и единият остава сляп завинаги  !

Тийнейджъри докато си чакат влака са били обект на нападение с киселина !

Само в Blife.eu :

Естествено, че Вие няма да чуете тази новина по медиите, нито по големите информационни агенции, дори ще бъде изтрита от Фейсбук както много наши публикации !

Ние Християните нямаме право да критикуваме Мюсюлманите иначе се включва цензурата !

Във Великобритания тази седмица таблоидите скриха един нечовешки, крайно агресивен акт от страна на Мюсюлмани спрямо Християни !

Група непълнолетни младежи докато си чакат влакът на перона в Barking в гара Ockendon, Есекс попадат в следната ситуация – един мигрант отива при тях и ги заговаря с едната ръка е жестикулирал, а другата е държал зад гърбът си !

И е започнал да провокира младежите  докато се усетят и той сменя ръцете си и ги полива с концентрирана киселина и петте младежи се втурват към най-близката болница !

Инцидентът се случва посред бял ден в 12:40 на перона на гарата  с много очевидци камери, всичко е документирано !

Разследващ служител детектив сержант Гейл McKemmie каза: „Това е особено порочен и тревожно нападение, което е оставил някои от жертвите с потенциално променящи живота наранявания.”

Мъжът е описан като тъмнокож, с тъмна коса и облечен с черна North Face Gilet.

17 годишните младежи с жестоки изгаряния единият от младежите с изгаряния на очите ослепява с едното око за винаги, а другият е с изгаряния на езикът и останалите също имат изгаряния по телата и главите, и всичките са със сериозни наранявания и множество болезнени изгаряния!

Мюсюлмани заляха тийнейджъри с киселина и единият остава сляп завинаги  !

Според очевидци мигрантът е бил част от по-голяма група от девет същества и след като е полял младежите за удоволствие се е присъединил спокойно към своята група !

Ние от Blife.eu знаем, че публикацията ни ще бъде свалено от социалните мрежи, но и дори един човек да е прочел за това нечовешко кощунство на острова ние ще сме изпълнили дългът си да информираме обществото за случващото се по светът и у нас !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*