Мюсюлмани заляха тийнейджъри с киселина и единият остава сляп завинаги  !

Мюсюлмани заляха тийнейджъри с киселина и единият остава сляп завинаги  !

Тийнейджъри докато си чакат влака са били обект на нападение с киселина !

Само в Blife.eu :

Естествено, че Вие няма да чуете тази новина по медиите, нито по големите информационни агенции, дори ще бъде изтрита от Фейсбук както много наши публикации !

Efekt 2

Ние Християните нямаме право да критикуваме Мюсюлманите иначе се включва цензурата !

Във Великобритания тази седмица таблоидите скриха един нечовешки, крайно агресивен акт от страна на Мюсюлмани спрямо Християни !

Група непълнолетни младежи докато си чакат влакът на перона в Barking в гара Ockendon, Есекс попадат в следната ситуация – един мигрант отива при тях и ги заговаря с едната ръка е жестикулирал, а другата е държал зад гърбът си !

И е започнал да провокира младежите  докато се усетят и той сменя ръцете си и ги полива с концентрирана киселина и петте младежи се втурват към най-близката болница !

Инцидентът се случва посред бял ден в 12:40 на перона на гарата  с много очевидци камери, всичко е документирано !

Разследващ служител детектив сержант Гейл McKemmie каза: “Това е особено порочен и тревожно нападение, което е оставил някои от жертвите с потенциално променящи живота наранявания.”

Мъжът е описан като тъмнокож, с тъмна коса и облечен с черна North Face Gilet.

17 годишните младежи с жестоки изгаряния единият от младежите с изгаряния на очите ослепява с едното око за винаги, а другият е с изгаряния на езикът и останалите също имат изгаряния по телата и главите, и всичките са със сериозни наранявания и множество болезнени изгаряния!

Мюсюлмани заляха тийнейджъри с киселина и единият остава сляп завинаги  !

Според очевидци мигрантът е бил част от по-голяма група от девет същества и след като е полял младежите за удоволствие се е присъединил спокойно към своята група !

Ние от Blife.eu знаем, че публикацията ни ще бъде свалено от социалните мрежи, но и дори един човек да е прочел за това нечовешко кощунство на острова ние ще сме изпълнили дългът си да информираме обществото за случващото се по светът и у нас !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.