изпрати новина
Водещи новини

Накратко казано

Накратко казано


Накратко казано – закони има, но никой не ги спазва!
Накратко казано има пътни знаци по пътищата, но никой не ги спазва!
Честно да Ви кажа има норми и правила, ама никой не ги спазва!
Табели в горите „пази гората“ и какво от това, че не останаха гори и как да останат след като една гора застане на пътят на ПЪТЯ, които трябва да се строи и хоп пожар!Накратко казано
Така когато една гора застане на пътя на ски писта или друг проект и се случват такива неща!
Къде е държавата най-кратко казано?
И това не е от днес, накратко казано спомняте ли си как се строи магистрала Струма на калорифери през 2012г.?
Накратко нещата стават така у нас !Накратко казано
И Пирогов и други лечебни заведения отказваха помощ на пациенти, това накратко си е престъпление, но така е в страната ни !
Накратко казано и в Хасково имаше „Кумгейт“ и „Суджукгейт“ в Добрич !
Антон Тодоров подаде оставка за дето си позволи накратко да заплаши журналист по Нова Телевизия и така Виктор Николаев си остана на столчето най-накратко казано !

Война на институциите между Борисов и Радев и така беквокалите започнаха яко да се мърсят и провокират, да се дразнят и грозно да се плюят само дето основният бек на ГЕРБ Цветан Цветанов не се извини !
И докато хората се занимаваха с Фейсбук и Спас Василев ставаха чудеса и наводнения в Камено, Бургаско!
Накратко казано и здравният Министър се оттегли след доказателства за Злоупотреби във ВМА !
Учителката по География замени председателят на Народното Събрание и така Главчев без глава и Каратанчева зае тази ръководна длъжност !
И така да отнемеш думата на Нинова бе отнета, но и главата на Главчев също ! И така докато в България има 80% дебили и от Българите чеп за зеле не стават се получиха накратко две извинение от ГЕРБ и БСП !
И така външна политика и ПИАР на ГЕРБ то не бе Македонската църква и отношенията на Балканите или пък признанията на Българското малцинство в Албания ! И така накратко казано от БАН излязоха на протест, а то не че защото Борисов назначи новият им шеф и няма роднински връзки в БАН !

bulpress tv

Какво да кажем накратко Царят и Борисов ходиха да играят танци със саби в Риат, Саудитска Арабия и после някак си случайно царят си поиска имотите и всички замълчаха !
И така два имота Царска Бистрица и дворецът във Врана влизат в съда и Парламента !
Добре че Григор Димитров стана трети във света по тенис, че малко да се зарадваме накратко и поне бе за кратко ! Не обичам скандали и когато става дума за човешки живот, каза Стефан Данаилов и Цветанов се изгаври с всички онкоболни, ама не ГЕРБ почнаха да си мерят раково болните !
Наглостта на Цветанов не стихна и той стигна още по-далеч ! Ама нали Бойко Спасителят накратко се намеси и тази Битка бе загубена от ГЕРБ !

Доклад на турската държава Булгартабак са станали източник на контрабандни цигари !
Накратко се изказа по темата и самият Цацаров дори след протестите на Прокопиев и пак накратко Прокопиев има запор на имущество !
И изведнъж вторият кабинков лифт на Банско оптегна отношенията между Валери Симеонов и Борисов накратко нещо не се разбраха !
И така Вот на недоверие поискаха от БСП за корупция, а Ахмет Доган каза, че няма реално опозицията да управлява и този Вот, че няма да мине, ама след прегръдката на ДПС и ГЕРБ стана ясно, че Соколът не бил разбран и той и с Вако, и с Тако някак си щели да подкрепят Вотът за недоверие на БСП !
Иначе под сянката на тези накратко казани акценти минаха много неща в паралелната държава! Пуснах и Ахмед Муса от Пазарджик, отвлякоха синът на един Бизнесмен и откупът е платен !
Банкови обири на банкомати!

Обири на трезори и въоръжени грабежи и някой друг бизнесмен се спомина ей така ненадейно !
Бизнесмени продават всичко, което притежават и бягат в други държави, бягат инвеститори накратко, но пък идват мигранти и така накратко казано след грабежа КТБ и рекетът на военно-икономическият отрасъл стана ясно, че „Ислямска Държава“ ползвали нашенско оръжие, ами и цигарите и синтетичните наркотици били там от България, ама друга тема е това !
Та в паралелната държава всичко си е наред – работят си, стокообменът си върви, трафикът също, но в нормалната държава нищо нормално не остана ! Накратко да Ви питаме добре ли живеете ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.