изпрати новина
Водещи новини

Накратко казано

Накратко казано
Накратко казано – закони има, но никой не ги спазва!
Накратко казано има пътни знаци по пътищата, но никой не ги спазва!
Честно да Ви кажа има норми и правила, ама никой не ги спазва!
Табели в горите „пази гората“ и какво от това, че не останаха гори и как да останат след като една гора застане на пътят на ПЪТЯ, които трябва да се строи и хоп пожар!Накратко казано
Така когато една гора застане на пътя на ски писта или друг проект и се случват такива неща!
Къде е държавата най-кратко казано?
И това не е от днес, накратко казано спомняте ли си как се строи магистрала Струма на калорифери през 2012г.?
Накратко нещата стават така у нас !Накратко казано
И Пирогов и други лечебни заведения отказваха помощ на пациенти, това накратко си е престъпление, но така е в страната ни !
Накратко казано и в Хасково имаше „Кумгейт“ и „Суджукгейт“ в Добрич !
Антон Тодоров подаде оставка за дето си позволи накратко да заплаши журналист по Нова Телевизия и така Виктор Николаев си остана на столчето най-накратко казано !

Война на институциите между Борисов и Радев и така беквокалите започнаха яко да се мърсят и провокират, да се дразнят и грозно да се плюят само дето основният бек на ГЕРБ Цветан Цветанов не се извини !
И докато хората се занимаваха с Фейсбук и Спас Василев ставаха чудеса и наводнения в Камено, Бургаско!
Накратко казано и здравният Министър се оттегли след доказателства за Злоупотреби във ВМА !
Учителката по География замени председателят на Народното Събрание и така Главчев без глава и Каратанчева зае тази ръководна длъжност !
И така да отнемеш думата на Нинова бе отнета, но и главата на Главчев също ! И така докато в България има 80% дебили и от Българите чеп за зеле не стават се получиха накратко две извинение от ГЕРБ и БСП !
И така външна политика и ПИАР на ГЕРБ то не бе Македонската църква и отношенията на Балканите или пък признанията на Българското малцинство в Албания ! И така накратко казано от БАН излязоха на протест, а то не че защото Борисов назначи новият им шеф и няма роднински връзки в БАН !

Какво да кажем накратко Царят и Борисов ходиха да играят танци със саби в Риат, Саудитска Арабия и после някак си случайно царят си поиска имотите и всички замълчаха !
И така два имота Царска Бистрица и дворецът във Врана влизат в съда и Парламента !
Добре че Григор Димитров стана трети във света по тенис, че малко да се зарадваме накратко и поне бе за кратко ! Не обичам скандали и когато става дума за човешки живот, каза Стефан Данаилов и Цветанов се изгаври с всички онкоболни, ама не ГЕРБ почнаха да си мерят раково болните !
Наглостта на Цветанов не стихна и той стигна още по-далеч ! Ама нали Бойко Спасителят накратко се намеси и тази Битка бе загубена от ГЕРБ !

Доклад на турската държава Булгартабак са станали източник на контрабандни цигари !
Накратко се изказа по темата и самият Цацаров дори след протестите на Прокопиев и пак накратко Прокопиев има запор на имущество !
И изведнъж вторият кабинков лифт на Банско оптегна отношенията между Валери Симеонов и Борисов накратко нещо не се разбраха !
И така Вот на недоверие поискаха от БСП за корупция, а Ахмет Доган каза, че няма реално опозицията да управлява и този Вот, че няма да мине, ама след прегръдката на ДПС и ГЕРБ стана ясно, че Соколът не бил разбран и той и с Вако, и с Тако някак си щели да подкрепят Вотът за недоверие на БСП !
Иначе под сянката на тези накратко казани акценти минаха много неща в паралелната държава! Пуснах и Ахмед Муса от Пазарджик, отвлякоха синът на един Бизнесмен и откупът е платен !
Банкови обири на банкомати!

Обири на трезори и въоръжени грабежи и някой друг бизнесмен се спомина ей така ненадейно !
Бизнесмени продават всичко, което притежават и бягат в други държави, бягат инвеститори накратко, но пък идват мигранти и така накратко казано след грабежа КТБ и рекетът на военно-икономическият отрасъл стана ясно, че „Ислямска Държава“ ползвали нашенско оръжие, ами и цигарите и синтетичните наркотици били там от България, ама друга тема е това !
Та в паралелната държава всичко си е наред – работят си, стокообменът си върви, трафикът също, но в нормалната държава нищо нормално не остана ! Накратко да Ви питаме добре ли живеете ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*