изпрати новина
Водещи новини

Направи си сам – рамка за огледало от цветни пластмасови лъжици

Идеята е изключително лесна и проста за реализиране.

Необходими материали: малко огледало в желания от вас размер, безцветни лъжици за еднократна употреба, твърд картон, лепило или силикон, бои (или цветни лъжици за еднократна употреба) и ножица.

Начин на изработка: първо вземете голямото парче картон и в средата му очертайте размера на малкото огледало, което сте избрали. След това се заемете с обработката на пластмасовите лъжици. С помощта на ножицата ги срежете по начина, който е показан на картинката, а след това започнете да ги лепите със силикон или специално лепило на картона. Последната стъпка е оцветяването на цялата получена конструкция в  желания от вас цвят. Съветваме ви да се съобраозите с общото цветово решение на вашия интериор.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Идеята е изключително лесна и проста за реализиране. Необходими материали: малко огледало в желания от вас размер, безцветни лъжици за еднократна употреба, твърд картон, лепило или силикон, бои (или цветни лъжици за еднократна употреба) и ножица. Начин на изработка: първо вземете голямото парче картон и в средата му очертайте размера на малкото огледало, което сте избрали. ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: Бъди първи!
0

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*