Наркотици, джендъри и журналистика !

Наркотици, джендъри и журналистика !

Наркотици, джендъри и журналистика !

Все теми актуални за обществото се дискутират в нета !

Efekt 2

Вижте поредното шоу с епицентър българското Черноморие!

Нервите на обвиняемия за шеф на ОПГ Любо „Мазния“ от Поморие не издържаха, изпадна в делириум срещу журналист

„Kaпацитети от подземния свят са категорични, че не Несебър, а Поморие е меката на наркотиците в региона“, пише в. „Таблоид“

Обвиняемият за тартор на организирана престъпна група за разпространение на наркотициЛюбомир Славов – „Мазния“ се превърна в „герой“ в просторна статия на седмичника „Таблоид“. Публикацията от 19 март 2018 г. е с надзаглавие „Сериозни размествания в ъндърграунда“, заглавие „Митьо Очите се оттегля от дрогата, идва Любо Мазния“ и подзаглавие „Нов играч – Любомир Славов, се опитва да сложи ръка върху бизнеса със смърт по Южното Черноморие“.

Снимка от вестника с цитираната статия е публикувана на фейсбук-профила на журналиста от Поморие Стоян Тончев, видя АВАНТАЖ. По-интересни са коментарите след нея, в които главно действащо лице е именно „Мазния“. Там соченият за наркобос в „Таблоид“, който иска да завзема Южното Черноморие със смърт, изпада в делириум, служейки си с обидни квалификации и клевети по адрес на Стоян Тончев, които изпълват състави на НК и за които ще бъде подведен под съдебна отговорност.

Обвиненият от специализираната прокуратура за шеф на ОПГ Любомир Славов – „Мазния“ вече е бил треторазряден „герой“ в публикация на АВАНТАЖ, разкриваща наркотрафик от Поморие към Гърция (тук). След статията „Кой от Поморие се намира в гръцки арест за наркотици“, Стоян Тончев получава информация, че срещу него се подготвя второ покушение и животът му се намира в опасност (тук). Журналистът веднага сезирал компетентните органи, като към момента вече има образувано досъдебно производство от прокуратурата.

Със словесната диария, която „Мазния“ изсипва срещу Тончев във Фейсбук, са запознати и от ГДБОП.

АВАНТАЖ се свърза с Тончев. Пред медията ни той заяви, че е разговарял тази сутрин със служител от Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“, вчера го е потърсил служител на ДАНС и е категоричен, че ще заведе наказателно дело срещу „Мазния“.
Във връзка с публикацията във в. „Таблоид“, журналистът от Поморие коментира, че вчера вечерта му е била изпратена на снимка от приятел, а днес сутринта си е закупил вестника. Тончев е категоричен, че няма нищо общо със съдържанието на статията в „Таблоид“ и не е съгласен с някои от твърденията в нея, въпреки че са показателни за „Мазния“.

„Мазния“ от Поморие е в постоянен контакт с Георги Дърлянов – „Тъпото“, научи АВАНТАЖ. В морския град, известен в света като „черноморската перла на мафията“ върви мълвата, че Любомир Славов вече се титулува като бъдещ собственик на дискотека в Слънчев бряг за Сезон 2018.  Наши източници са категорични, че вероятният собственик е „Карнобатския“, около когото „Мазния“ се мазни към този момент, за да пласира там през лятото.

АВАНТАЖ публикува част от кореспонденцията на лични съобщения във Фейсбук между Любомир Славов – „Мазния“ и  Стоян Тончев, предоставена ни от журналиста.

„Мазния“ към Тончев:

Ето ги коментарите от стената на Тончев във Фейсбук, списани от обвиняемия за шеф на ОПГ Любо „Мазния“:

АВАНТАЖ апелира Министерство на вътрешните работи и Главна прокуратура да направят всичко възможно за свалянето на полицейския и прокурорски чадър, разпънат на местно ниво от полиция и прокуратура над мафията и организираната престъпност в Поморие.

Източник: avantage.bg

Тези, който пълнят Партийните каси, изпълняват и други заповеди на своите господари !

А после вървете и кажете, че няма паралелна държава, нали ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.