изпрати новина
Водещи новини

Наркотици, джендъри и журналистика !

Наркотици, джендъри и журналистика !

Наркотици, джендъри и журналистика !

Все теми актуални за обществото се дискутират в нета !

Вижте поредното шоу с епицентър българското Черноморие!

Нервите на обвиняемия за шеф на ОПГ Любо „Мазния“ от Поморие не издържаха, изпадна в делириум срещу журналист

„Kaпацитети от подземния свят са категорични, че не Несебър, а Поморие е меката на наркотиците в региона“, пише в. „Таблоид“

Обвиняемият за тартор на организирана престъпна група за разпространение на наркотициЛюбомир Славов – „Мазния“ се превърна в „герой“ в просторна статия на седмичника „Таблоид“. Публикацията от 19 март 2018 г. е с надзаглавие „Сериозни размествания в ъндърграунда“, заглавие „Митьо Очите се оттегля от дрогата, идва Любо Мазния“ и подзаглавие „Нов играч – Любомир Славов, се опитва да сложи ръка върху бизнеса със смърт по Южното Черноморие“.

Снимка от вестника с цитираната статия е публикувана на фейсбук-профила на журналиста от Поморие Стоян Тончев, видя АВАНТАЖ. По-интересни са коментарите след нея, в които главно действащо лице е именно „Мазния“. Там соченият за наркобос в „Таблоид“, който иска да завзема Южното Черноморие със смърт, изпада в делириум, служейки си с обидни квалификации и клевети по адрес на Стоян Тончев, които изпълват състави на НК и за които ще бъде подведен под съдебна отговорност.

Обвиненият от специализираната прокуратура за шеф на ОПГ Любомир Славов – „Мазния“ вече е бил треторазряден „герой“ в публикация на АВАНТАЖ, разкриваща наркотрафик от Поморие към Гърция (тук). След статията „Кой от Поморие се намира в гръцки арест за наркотици“, Стоян Тончев получава информация, че срещу него се подготвя второ покушение и животът му се намира в опасност (тук). Журналистът веднага сезирал компетентните органи, като към момента вече има образувано досъдебно производство от прокуратурата.

Със словесната диария, която „Мазния“ изсипва срещу Тончев във Фейсбук, са запознати и от ГДБОП.

АВАНТАЖ се свърза с Тончев. Пред медията ни той заяви, че е разговарял тази сутрин със служител от Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“, вчера го е потърсил служител на ДАНС и е категоричен, че ще заведе наказателно дело срещу „Мазния“.
Във връзка с публикацията във в. „Таблоид“, журналистът от Поморие коментира, че вчера вечерта му е била изпратена на снимка от приятел, а днес сутринта си е закупил вестника. Тончев е категоричен, че няма нищо общо със съдържанието на статията в „Таблоид“ и не е съгласен с някои от твърденията в нея, въпреки че са показателни за „Мазния“.

„Мазния“ от Поморие е в постоянен контакт с Георги Дърлянов – „Тъпото“, научи АВАНТАЖ. В морския град, известен в света като „черноморската перла на мафията“ върви мълвата, че Любомир Славов вече се титулува като бъдещ собственик на дискотека в Слънчев бряг за Сезон 2018.  Наши източници са категорични, че вероятният собственик е „Карнобатския“, около когото „Мазния“ се мазни към този момент, за да пласира там през лятото.

АВАНТАЖ публикува част от кореспонденцията на лични съобщения във Фейсбук между Любомир Славов – „Мазния“ и  Стоян Тончев, предоставена ни от журналиста.

„Мазния“ към Тончев:

Ето ги коментарите от стената на Тончев във Фейсбук, списани от обвиняемия за шеф на ОПГ Любо „Мазния“:

АВАНТАЖ апелира Министерство на вътрешните работи и Главна прокуратура да направят всичко възможно за свалянето на полицейския и прокурорски чадър, разпънат на местно ниво от полиция и прокуратура над мафията и организираната престъпност в Поморие.

Източник: avantage.bg

Тези, който пълнят Партийните каси, изпълняват и други заповеди на своите господари !

А после вървете и кажете, че няма паралелна държава, нали ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*