изпрати новина
Водещи новини

Национален протест срещу безобразията във Фейсбук

Национален Протест срещу безобразията в България


Национален протест срещу безобразията във Фейсбук Брутално преди минути  свалиха една от най-големите страници във Фейсбук ! Страницата „ Национален Протест срещу безобразията в България“ бе част от опозицията, която се бори срещу статуквото ! 239 356 човека само за минута и не са представени в социалната мрежа !

Значи далеч по-малки групи са представени в Народното Събрание и държавата им плаща субсидия за това, а такава голяма група от хора и последователи днес бе дискриминирана и им бе отнето правото на достъп до информация !

ГЕРБ са най-отвратителното съсловие в България и използват това, че България ще бъде председател на ЕС и с дадените им правомощия прочистват опозицията си !

 

И с това няма да запуши устите на хората, няма и да се премахнат недоволните, няма как да чрез погазване свободата на словото да станат по-демократи в очите на Европа! Свободата на словото е важно, но едно забравят от ГЕРБ, че тези хора, които днес псуват в интернет и тези страници и групи, в които се събират да се информират и да освободят малко гняв и енергия ги няма ще се получи друго !

Национален Протест срещу безобразията в България
А другото е, че тези хора вместо да псуват в нета ще излязат пред министерският съвет и ако до вчера казваха да си носят павета то утре може да си носят и тояги !
Цензурата е брутална, но може развръзката за това правителство да е фатална !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*