Национален протест срещу безобразията във Фейсбук

Национален Протест срещу безобразията в България


Национален протест срещу безобразията във Фейсбук Брутално преди минути  свалиха една от най-големите страници във Фейсбук ! Страницата „ Национален Протест срещу безобразията в България“ бе част от опозицията, която се бори срещу статуквото ! 239 356 човека само за минута и не са представени в социалната мрежа !

Значи далеч по-малки групи са представени в Народното Събрание и държавата им плаща субсидия за това, а такава голяма група от хора и последователи днес бе дискриминирана и им бе отнето правото на достъп до информация !

ГЕРБ са най-отвратителното съсловие в България и използват това, че България ще бъде председател на ЕС и с дадените им правомощия прочистват опозицията си !

Efekt 2

 

И с това няма да запуши устите на хората, няма и да се премахнат недоволните, няма как да чрез погазване свободата на словото да станат по-демократи в очите на Европа! Свободата на словото е важно, но едно забравят от ГЕРБ, че тези хора, които днес псуват в интернет и тези страници и групи, в които се събират да се информират и да освободят малко гняв и енергия ги няма ще се получи друго !

Национален Протест срещу безобразията в България
А другото е, че тези хора вместо да псуват в нета ще излязат пред министерският съвет и ако до вчера казваха да си носят павета то утре може да си носят и тояги !
Цензурата е брутална, но може развръзката за това правителство да е фатална !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.