НА ВНИМАНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ!

НА ВНИМАНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ!


Тези от правителството прекалиха с откритата война и клевети против държавния глава, Президента на България и върховен главнокомандващ!
Няма спиране …
То не бяха заплахи, ултиматуми, клевети, гнусни лъжи.
Г-н Президент Радев, спрете това безумие!
Вие сте държавен глава избран от българските граждани, вие сте Върховен Главнокомандващ на държавата, на която длъжност ние, българите ви поставихме …
Как е възможно една министърка дето народа редовно я замеря с развалени яйца, един човек като Делян Добрев, който още се разследва за престъпления срещу държавността, Антон Тодоров, доказан идиот и палячо, лицето Борисов и други наглеци да поставят ултиматуми и да искат сметка от Вас, техния началник?
Що за смешен театър се разиграва в България, където ние, българите сме началници на всички, суверен който решава кой да е на власт и кой не, а вие всички сте наши подчинени?
Какво става?

Веднага сезирайте прокуратурата срещу тази побъркана министърка, вземете спешни мерки защото по този начин няма единоначалие ( български офицер сте и чудесно знаете какво означава това), изчезва държавността, нарушава се основния закон в държавата – българската Конституция!
Ако не можете или не искате да се справите сам с тези некадърни отрепки, промъкнали се с фалшифицирани избори във властта, тези които унищожават и подлагат на геноцид народа който ви постави на този най-висок държавен пост, то ние, българите, ваши избиратели и хора искащи законност и ред в Родината си сме насреща!

Само дайте знак и тази шепа от шайка разбойници и обикновени идиоти ще я издухаме като есенни листа …
Защо си мълчите, г-н Президент на България? Защо позволявате да се гаврят с президентската институция, с Вас самия?
Ако Вие имате притеснения и политически и дипломатически съображения някакви, ние нямаме!
Бъдете мъж, президент, държавен глава, офицер, и не давайте разни проскубани, малоумни кокошки и други идиоти от правителството на бандита Борисов да се гаврят с Вас, с институцията която представлявате, с държавността!

Ние, българския народ, който все още мърда и не е доунищожен сме с Вас и можем да се справим …
Не искаме кръвопролития и граждански размирици, искаме законност и ред в държавата, но ако се наложи ще се стигне и до там!
Ние ще защитим България, клели сме под българското знаме, както и Вие г-н Президент Радев!
Моля Ви, и българския народ ви моли да запазите достойнство и държавността, достойнството на един народ, за което сме ви назначили …
После може и да е късно! Няма време, г-н Президент, затриват Родината ни!
оз. полк. инж. Кирил Стаменов – 20.7.2018 г.

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.