изпрати новина
Водещи новини

На кого са тия кости?

На кого са тия кости?
На кого са тези кости, пита Левски днес ?

На кого са, Бог да ги прости, знаят ли децата питам за Батак?

Знаят ли за мене, за Ботев и Бенковски, знаят ли Ви питам на кого са тези кости ?

Мълчание и тишина, децата ни мълчат не знаят и за историята ни нехаят, но знаят песни на Азис, Преслава и Николета,  а момчетата без да се срамуват песните на Криско те римуват! Ох, родна реч омайна, сладка, реч на МАМА според Местан, а не татка !

Отхвърлени са родовите песни и фолклор, чалгата превзе фолклора, хвърлят се гюбеци в час по музика и в кафенета, навсякъде се вдигат нови минарета !

Българското май е забранено, а тук в страната на власт са турчолята и стана като времето на съжителството – съжителстваме с мигранти, далеч за стабилност и те не са гаранти, кръвен данък имаме и днес децата ни през терминала заминават и да се върнат няма !

Пак сме роби, данъци дали на Бея или на хазната все са непосилни за нас раята, рая казвам, защото да си Българин е долно днес, долно е, защото сме най-долу в социалната йерархия като цигани и мигранти получават социални стимули и дажби от хазната като пак ще трябва да напълни тук раята !

На кого са тези кости, за курбан са били заклани, за да гледаме и днес как турчин коли и беси над бащино ми огнище!

Днешни политици с български имена, но са гяури за своят господар като продават нашата родина за да са във властта с гласовете на ДПС и онази нова гаДОСТ и как така турците говорят за човешки свободи и права, толерантност и европейски ценности сега, а за Българите тези думи не важат като в онова време сме на робство, но днес е забранена тази дума, че било съжителстване и присъствие, не било то Иго дори Българи и Турци си пиели кафето и били щастливи, пишат в учебниците днес !

На кого са тези кости питам днес?

Забравили сме заветите на Дякон Левски, забравили сме за Руските солдати и наши опълченци кой е бил най-големият ни враг и срещу кого толкоз кръв се е проляла!

Забравили сме за братските могили, в които са погребани хиляди съдби на войни тук дошли да се бият за нашата свобода, а днес шепа политици ни продадоха на хората на падишаха !

Господа политици, забравихте ли на кого са тези кости ?

Знаете, но така Ви изнася, защото сте се продали на хората на падишаха !

Но ние помним на кого са тези кости и сме длъжни да го предадем на идните след нас и да кажем историята за руско-турската война и кого е освободил, и кой е бил поробител, и кой освободител !

Не ще дадем днес вярата си в Бога на тези дето ги внасяте в страната разни джихадисти и терористи, всякакви войни на Аллаха !

Стройте лагери за тях на земя напоена с кръв юнашка !

По времето на Комунизма Българи и Турци живяха в сговор, но днес ни скарвате за да имате в парламента кворум !

Един ден  обаче под някой хълм може да са вашите кости и няма да има някой като мен да пита на кого са тия кости ?

Време е да спрем да се делим, а да изхвърлим политическата класа дето ни дели на всякакви по етнос и религия, на леви и десни и на какви ли не, а истинската разлика е на  народа и онези с НСО охрана !

От кого се боят ли, да Ви кажа право – от нас, че може да ги пита някой на кого са тези кости и да стане като в Батак, но този път с обратен знак !

Време е за национално обединение и спасение на страната, гответе се за опълчение, че скоро ще започнат на Местан уроците по вероучение !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*