На маймуни ни обърнаха!

На маймуни ни обърнаха!

На маймуни ни обърнаха
Виж цялата истина и само истината за Демокрацията и Деволюцията !
Планетата на маймуните! Искахте банани нали, а сега на маймуни ви обърнаха !
Свалихте Социализма, защото не са ви давали банани и като маймуни се втурнахте да строите живота нов и какво построихте?
Демокрацията какво построи или стана обратното – всичко се разруши и поне имате банан, нали? Всеки ден Ви правят на маймуни, а за маймуните трябват банани !

Яжте си бананите !
А скоро и по горите ще живеете, защото свърши държавното имущество за разграбване и сега Банките и ЧСИ-ТАТА грабят Вас и взимат ви къщите, които пак от онзи Социализъм наследихте !
Днес има банани, но нищо друго няма ! Дето се казва добре дошли в банановата република !
Някога България се наричаше Народна Република България, а сега махнаха думата Народна и после махнаха и народът !
Вече сме държавата на маймуните и скоро и такива ще си внесат !
Честита Ви Демокрация, яжте си бананите и не се оплаквайте ! Още малко мигранти да дойдат и с глобалното затопляне и ще можем да си ги берем по дърветата у нас !

Да ме прощават от БХК ама маймуните у нас са преди миграционните процеси !
Не се обиждайте на дебили, но все пак маймуните не трябва да се сравняват с хората дори и Дарвин да беше прав за еволюцията за толкова години една маймуна не стана на човек, но ГЕРБ успяха за едно десетилетия да превърнат милиони хора на маймуни !
Не ни върнаха с робството в Средновековието, а върнаха ни далеч по-назад – още когато хората не са произлезли от маймуните, а Вие кротко и спокойно си яжте бананите !
И ако тази Деволюция не доведе до революция и маймуните ще изчезнат от тази територия наричана някога Народна Република България!

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.