изпрати новина
Водещи новини

На маймуни ни обърнаха!

На маймуни ни обърнаха!На маймуни ни обърнаха
Виж цялата истина и само истината за Демокрацията и Деволюцията !
Планетата на маймуните! Искахте банани нали, а сега на маймуни ви обърнаха !
Свалихте Социализма, защото не са ви давали банани и като маймуни се втурнахте да строите живота нов и какво построихте?
Демокрацията какво построи или стана обратното – всичко се разруши и поне имате банан, нали? Всеки ден Ви правят на маймуни, а за маймуните трябват банани !

Яжте си бананите !
А скоро и по горите ще живеете, защото свърши държавното имущество за разграбване и сега Банките и ЧСИ-ТАТА грабят Вас и взимат ви къщите, които пак от онзи Социализъм наследихте !
Днес има банани, но нищо друго няма ! Дето се казва добре дошли в банановата република !
Някога България се наричаше Народна Република България, а сега махнаха думата Народна и после махнаха и народът !
Вече сме държавата на маймуните и скоро и такива ще си внесат !
Честита Ви Демокрация, яжте си бананите и не се оплаквайте ! Още малко мигранти да дойдат и с глобалното затопляне и ще можем да си ги берем по дърветата у нас !

Да ме прощават от БХК ама маймуните у нас са преди миграционните процеси !
Не се обиждайте на дебили, но все пак маймуните не трябва да се сравняват с хората дори и Дарвин да беше прав за еволюцията за толкова години една маймуна не стана на човек, но ГЕРБ успяха за едно десетилетия да превърнат милиони хора на маймуни !
Не ни върнаха с робството в Средновековието, а върнаха ни далеч по-назад – още когато хората не са произлезли от маймуните, а Вие кротко и спокойно си яжте бананите !
И ако тази Деволюция не доведе до революция и маймуните ще изчезнат от тази територия наричана някога Народна Република България!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*