изпрати новина
Водещи новини

На Марта в Сряда!

На Марта в Сряда!


На Марта в Сряда как Гинка поде по пътя на светицата! „Инерком“ иска КЗК да провери сделката за ЧЕЗ! Заглавията днес: „Путин нарече Кримския мост ”най-дългият в Европа”“!
И така посланикът на Украйна заговори за това, че на Крим се струпват огромни количества оръжия, с който Русия да нападне Европа! Забрави да сподели, че ракетните комплекси са за самозащита!

Президентът на Полша оприличи членството в ЕС на окупациите от Русия, Австрия и Прусия!

Нещо Брюксел каза, че „заприлича на вид европейска диктатура, само че с доброволен – доброзорен харектер“!

„КЕВР: Парното и топлата вода няма да поскъпват от Април“! Една добра вест, ама след като мина зимата !

И така: „България е приела 60 мигранти по евро квотите“! И така броят на легалните е нараснал на над 15 000 гласоподаватели по закона за уседналостта! Дали партия ДОСТ не складира за после своят електорат с подкрепата на ГЕРБ и благословията на Ердоган? МВР включи внуците в борба с телефонните измами! И така на практика децата влизат в шпионската система на МВР вместо да бъдат заловени няколко цигански клана, които правят ало измамите!
Началник на отдел в ДАНС е осъден за разгласяване на държавна тайна ! Което на практика доказва, че ДАНС не е спяща клетка и все пак работят, но за кого все още е квалифицирана информация! „Инспекцията по труда се сезира за неизплатени заплати в телевизия BiT“!

Най-после същата се сезира и за инцидента в Казанлък, че има една жертва ! Но пък от КНСБ казаха, че ще дадат 1000 лв. помощ на семейството на загиналият работник, който най-вероятно няма да стигнат и за погребението му ! „Президентът атакува пред КС разпоредба от Закона за радиото и телевизията“! Ние шеговито ще кажем, че радиата и телевизиите от доста време атакуват президента и той си го връща на инат! „Правителството избра концесионери за четири плажа“!

Според запознати Валери Симеонов ги е одобрил при едно условие – стоката им да идва от неговите дистрибутори иначе щял да им спира плочите и касетите всяка вечер ! „Кметовете искат правомощия на пътни полицаи“! Те скоро ще поискат и правомощия на местни шерифи след като не им мина закона за частните охранителни фирми да са назначавани от тях – те да контролират регионите си и така на практика да контролират и изборните процеси, защото тези охранителни фирми ще следят и за изборите, и охраната на секциите, и транспортът на бюлетините, и избирателните протоколи ! Нито една партия не каза за това, ама всичките си го знаят ! „Лондон скъса с Москва, гони 23 руски дипломати“!
Естествено първо България се опита да направи това с Руският патриарх, ама се изложиха и сега обаче Лондон, Европа и САЩ някак си в купом малко нагласено, а ?
Стотици теми, но нищо, че в София има протести и кой ги организира и какви са исканията им, какви са посланията им?
И така беше на Марта в Сряда!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*