Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

На прощаване или на превземане

На прощаване или на превземане

ДПС са готови за предсрочни избори

Именно затова медиите на Пеевски ръчкат правителството. Това един сценарии !Но има и друг -Гражданска война в която ще бъдат активирани всички спящи клетки внесени от Сирия, Пакистан и контролирано пропуснати и добре подбрани по възраст, религия и цел от Турция! Дали ДПС не иска цялата власт макар и под ударите на ятагана и зурлите на БХК ?

Можем да отидем и по-далеч, там на където са тръгнали и от Анкара за възстановяване границите на Османската империя ! 500 000 турци и над 100 000 добре обучени бойци в България чакат да развеят знамето на ислямът ! Златна Добруджа е готова според списъците на КОС за контрол на оръжието на ловджиите от делиормана на 100 пушки,които 98 са на ловджии с турски имена и две на българи !

Над 3000 са нарезните оръжия в Кърджалии и поне още толкова са и старите ижовки за синът и зетя там ! Няма за какво да се притесняваме фирмите, който стопанисваха складовете за боеприпаси са на масони, а всички Български масони са на подчинение от турските им събратя.

Та в този ред на мисли колко складове гърмяха и колко ли липси се прикриха ! Можем много да говорим за това, че едни се стягат за сватба,а други за брадва!Унищожиха ни армията сега и полицията се ликвидира !

Какво следва какво ! Премиерът написа името на страната си като Булгаристан и се подписа ! България е в ликвидация, да живее Американската демокрация! Наскоро Башар ал-Асад спомена, че следващата Ислямска държава е в България ! Затова и Плевнелиев иска да построим най-големият ислямски център на Балканите!Колаж: Иво Ангелов

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.