Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Невидими резултати

Невидими резултати


Невидими резултати за тях никой не говори, но всички ги усещаме като онова усещане за корупцията, която не се виждала, ама се усещала! Усетиха я и Цветанов, и Цачева, и други, ама така силно я усетиха, че чак на обществото им затежа и така на практика по времето на големият диктатор Тодор Живков в ерата на Социализма бяхме на 27 място по качество на живот според ООН, а сега сме на 93.

За свободата на словото е рано да се говори като скоро ще сме по-зле от Турция с новите закони! За качество на здравеопазване няма да говорим, а за доходи и дума да не става имаме само разходи! Невидими са дупките по магистралите, не виждаме и прахът и мръсотията по градовете, няма как да видим ГМО-то в магазините, но пък за сметка на това не виждаме и с какво ни хранят в хранителните вериги – със ситен текст е описан част от букета химикали, оцветители и емолгатори и заместители!

Не виждаме агресията при децата, не виждаме и бедността, макар всеки да го хванала горката !

Не виждаме как се вдигат цените на тока ви, водата и на храните, но пък виждаме как политиците не са си декларирали имотите и като ги декларират лъжат за да откраднат някой друг лев данък !

Не виждаме как се евакуира нацията ни в чужбина, а тук остават все по-ниско трудоспособни хора и умове, но пък виждаме колко е добър Бойко Борисов и как прощава, ама на своите и на друговерците, а не и на собственият си народ !

А във всъщност той Бойко какъв е по произход ? За мутренското знаем, не може да се скрие за стотиците изтрепани по пътят му във властта и за тях се чу поне за някой, ама кой и какъв е по душа никой не казва !

ГЕРБЕРАСТ е, какъв е и то невидим! Виждали са малцина като кметът на Симитли и още някакви партийни другари както и да е Бойко с това не се хвали !

Невидими са резултатите на ГЕРБ в управлението на страната и последни сме по бедност в Европа и на последните места в света !
Първи сме по смъртност, сигурно това е дето най се вижда, но пък за сметка на това сме с най-лошата демографска криза, която продължава да се задълбочава и да върви стремглаво в посока изтребление и самоунищожение!

Невидими остават тези данни, видими са само социологическите проучвания за коя партия колко одобрение има, а истината е, че няма одобрение за този геноцид !

Невидими са резултатите, нали вие не ги виждате?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.