Немили-недраги

Немили-недраги Немили-недраги,

Немили-недраги! Недраги не ме мили !
Това сте вие, синове на Кубрат и Аспарух – имали сте някога боен дух !
Дух, който се е отделил, дух, който не е победил, дух, който се е преклонил ! Как гладът и бедността ви притъпиха, как забравили сте, че сте синове на юнашко племе, което все по-дълбоко дреме !

Дъщери на Райна днес не шият знамена, не раждат и деца с Български имена ! Синовете на Кубрат и Аспарух са в чужбина, а тук останаха неколцина ! България е в една човешка длан, но тази длан се свива всеки ден и всеки ден камбаните ни бият на умряло, църквата очите си затваря и правителството на въпросите ни не отговаря !

Няма вече патриоти, няма родолюбци само идиоти, които като папагали повтарят това що от ЦРУ са им казали ! Немили-недраги са нашите деца и внуци по света и гледат какво е в нашата страна и сърцата им се късат ден след ден, сълзите им пресъхват загубили надеждата, че ще се върнат някой ден !
И днес народът проумява, че без публична изява няма да мине този маскарад, че трябва да излезем всички на един площад, че трябва да се обявим да кажем СТИГА всички като един !

Efekt 2

Протести малки като пламъчета се гасят, протести разни, в които хората горят ! Но общо взето народът като цяло пак си трае и правителството продължава да нехае ! Скоро ще сме Българите малцинство в България и също като в нашата сестра наречена Македония ще се поиска някой да си сменим името, езика и вярата дори въпросът е ще го позволим ли ние?

Ми като гледам вече всеки е позволил със своята апатична реакция и не иска радикална Демокрация, не иска да си разваля РАХАТЛЪКА, дума останала ни от едни стари времена, но ще е модерна и сега ! Велик народ сме били, но оградите ни са разградили, нахлуват свежи сили и терористи, и всякакви ислямски джихадисти, и дори терористи в страната, а правителство казва не се бойте за децата ! Лъжат ни всеки ден от ефира докато населението колабира и няма никаква защита, няма ред нито справедливост в страната, няма и човечност като вече нищо няма !

И докато на границата ни отряди от опълченци пазят нашите гори други вкарват в страната ни с камиони, с кораби дори друго население, което е част от едно преселение !
А ние загубили и чест, и достойнство, и вяра в Бога, и деца, и всичко свято оставаме тук болни затънали като в блато !
Немили-недраги сме да си признаем всички до един – няма я родината, няма я държавата, няма кой да вдигне народа и един последен щурм да ни поведе в борба епична, да ни вдигне като вълна да пометем политическата мафия в таз страна !
За жалост няколко драскачи пишем и какво от това в тази държава няма будители, няма и пазители, няма журналисти и медии, няма всичко, а една голяма измама ! Днес в журналистическите среди парите за този, който си мълчи не за този, който критикува, не за този, който се бунтува !

А наградата на всеки, който критикува и се опитва да се бунтува, да събуди дух и хора, да се бори със силата на словото в таз страна го чака тоягите на общността !
Време е народът да разбере, че няма кой да го спаси, ако той сам не реши! Време е да бъдем сплотени и единни!
Длъжни сме на онези, които умряха за да я има 1300 години България, длъжни сме пред тези, които живяха от векове за векове за да ни оставят таз земя и тези планини и това небе под което сме се клели да пазим от врагове отвън и отвътре !
Време е за опълчение, време е за национално спасение, ако не се вдигнем до един скоро няма да има България, а „загубим ли България, губим всичко“! Немили-недраги сме така е, но време е да бъдем не драги и не мили, а време е за национално спасение !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.