Ненчев аут

Ненчев Аут

Аут е спортен термин, който се използва за напускане на играта! И Ненчев напуска кабинета! БЗНС обсъдили на тайно заседание изтеглянето на военния министър!

БЗНС са се събрали тайно на „Врабча“ за да обсъдят изтеглянето на Ненчев от министерския пост. Според източници на ПИК в партията искат военният министър сам да си подаде оставка, преди такава да му бъде поискана.
Източник: kanal3.bg/

Ние от Blife.eu ще добавим, че Ненчев направи толкова много щети за Българската армия в мирно време колкото и през войните не сме имали! Дано това се случи част по-скоро и рокадите във властта бъдат в полза на България, а не в Турска или Американска изгода! А дали ще има съд и затвор за купищата неразбории на Ненчев ние можем само да гадаем или той е поредният бушон поставен там за да гръмне когато му дойде времето! Е времето му май дойде !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Efekt 2