Неосманизъм, който върви към радикален османизъм !

Неосманизъм, който върви към радикален османизъм !


След последната визита на Ердоган в Гърция става ясно за териториални претенции към нашата съседка, но и се подразбира и за нашата страна ! Открито се говори от години в Турция за връщане на границите от времето на Османската империя, което ще си рече до Крим и Австрия!

Това обаче не притеснява великият везир Борисов, защото той пак ще бъде начело на Българският вилает или поне се надява да бъде оставен за добри заслуги към Анкара!

Когато човек с огромна армия, в която има повече танкове отколкото в България линейки казва, че трябва да се направи ревизия на договора от Лозана, а това звучи повече от притеснително, това звучи ужасяващо след като Борисов доразби Българската армия !

Efekt 2

Някога България имаше втората по големина армия в СИВ, но днес обаче и Сомалийските пирати са по-подготвени и по-добре въоръжени !

Борисов се крие в чужбина докато положението тук ескалира, но нали беше с Ердоган на комшу, а сега единствената ни защита е тази, че правителството реши, че оградата по българо-турската граница вече е стратегически обект от значение за националната сигурност.

Това е само на думи за да не бъдат обезпокоявани ордите талибани нахлуващи в страната ни !
Но и Ердоган поиска ревизия на договор от 1923 г., уреждащ границите с България и Гърция, и какво правим, че човека не зачита граници, което стана видно когато негови танкове се разкарваха и в Сирия и сега какво да чакаме танковете на Ердоган ли ?

Борисов позорно и гузно се крие в чужбина и не говори никой за това, а правителството създадено от ПутрИоти също мълчи позорно ! Ето какво каза турският президент Реджеп Тайип Ердоган в интервю за гръцки вестник точно преди започналото за вчера негово историческо посещение в Гърция, че трябва да се ревизира договора от Лозана, с който през 1923 г. се уреждат множество въпроси, включително границите на новата Турска република с Гърция, България, в Близкия изток и статутът на Проливите.

Той е правил подобни изявления през септември на 2016 г., но пред свои симпатизанти. Сега го казва във връзка с първото посещение на турски държавен глава в Гърция от 65 години насам, по време на което ще гостува и в Комотини (известен в България още като Гюмюрджина) в Източна Гърция, където има мюсюлманско население. Време е за национална позиция и къде са нашите управници или те само гледат себе си да оправят и когато нахлуят Турските танкове те ще са далеч от България?

Едно да знаят и да помнят какво е казал Левски!

НАКАЗАТЕЛЕН ЗАКОН
НАКАЗАТЕЛЕН ЗАКОН ВИЖ ТУК !

НАКАЗАТЕЛЕН ЗАКОН
§1) АКО НЯКОЙ, БИЛ ВОЙВОДА, БИЛ ЧЛЕН НА КОМИТЕТА, БИЛ ВЪНКАШЕН, БИЛ КОЙ БИЛ, ДРЪЗНЕ ДА ИЗДАДЕ НЕЩО НА НЕПРИЯТЕЛЯТ НИ, ЩЕ СЕ НАКАЖЕ СЪС СМЪРТ.

§2) АКО НЯКОЙ ОТ ВЛИЯТЕЛНИТЕ БЪЛГАРИ ИЛИ ВОЙВОДА, ПОДКУПЕН ОТ ЧУЖДО ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ ОТ ДРУГО ЧАСТНО ЛИЦЕ, ПОИСКА ДА НИ ПРЕЧИ В РАБОТИТЕ ПОД КАКЪВТО НАЧИН И ДА БИЛО, ТАКЪВ ЩЕ СЕ СЧИТА ЗА НЕПРИЯТЕЛ И ЩЕ СЕ НАКАЗВА СЪС СМЪРТ.

§3) АКО НЯКОЙ ПРЕЗРЕ И ОТХВЪРЛИ ПРЕДНАЧЕРТАНАТА ДЪРЖАВНА СИСТЕМА “ДЕМОКРАТСКА РЕПУБЛИКА” И СЪСТАВИ ПАРТИИ ЗА ДЕСПОТСКО-ТИРАНСКА ИЛИ КОНСТИТУЦИОННА СИСТЕМА, ТО И ТАКВИЗИ ЩЕ СЕ СЧИТАТ ЗА НЕПРИЯТЕЛИ НА ОТЕЧЕСТВОТО НИ И ЩЕ СЕ НАКАЗВАТ СЪС СМЪРТ.

§4) АКО НЯКОЙ НЕ ПРИПОЗНАЙ ЦЕНТРАЛНИЯТ РЕВОЛЮЦИОНЕН БЪЛГАРСКИ КОМИТЕТ И ПОИСКА ДА СЕ ОПИТА ПО СВОЯ ГЛАВА ДА ПОДИГНЕ БУНТ, ТО ЗА ПРЪВ ПЪТ ЩЕ МУ СЕ КАЖЕ, НО АКО И ТО НЕ ПОМОГНЕ, ЩЕ СЕ НАКАЖЕ СЪС СМЪРТ. ИЗ “ВАСИЛ ЛЕВСКИ:

“НАРЕДА НА РАБОТНИЦИТЕ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД””

Идва време, в което робът трябва да въстане или да сведе глава под ятагана и да прежали своята хубава Яна! Време е да запеем „стани, стани юнак Балкански“, народе опомни се !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.