изпрати новина
Водещи новини

Неугаснала съвест

Неугаснала съвест


Има хора с неугаснала съвест, има я във всеки, но все по-рядко прошепва ни ! Но има Хора с неугаснала съвест, които не гаснат като страст и воля, не гаснат както мнозина са се предали и борят се с неправдата в страната ни, но уви малко са, но са истински !

Истинското в тях ги изгаря като огън, във вените им тече тази буйна страст наречена родолюбие и те не подминават паднал човек нито просяк, нито този в Нуждата и те спират до този в аварийната лента и стават в трамвая когато старица морно се огледа за място, носят човешкото в себе си и често си патят, но махват с ръка и си казват „какво пък, съвестта ми чиста“!

За тази съвест живеят и законите спазват, не биха откраднали нито на друг навредили, не би излъгали нито с друг да са се сбили !
Тези хора с неугаснала съвест те са най-голямото ни богатство в днешното време – да си с неугаснала съвест повярвайте е тежко бреме ! Възползват се други от вас, някой ви мамят, други ехидно ви разиграват, но въпреки всичко човешкото в тях да носят чест не грях !

Съвест, тази дума мнозина забравили, други умишлено са я продали за власт и пари, за дребни угоди или неморални наслади от Сатаната все изненади ! Много са тези душите продали заедно с тази съвест на черният пазар в името на кариера, амбиции, пари и власт и тези хора са сред нас !

Ще ги видите в новините – въоръжени грабежи, отвличания, наричат ги бандити !
Страшни, опасни, едни въоръжени, други загадъчни, трети психично обремени, но най-страшните образи и персонажи са тези с усмивка дето говорят за политики от ефира на народа, а народът по джобът си разбира, че тези наречени политици са най-големите бандити !

Те държат юздите на медиите и съдът, те дърпат и конците на МВР и органите на редът и така всичките бандити им се отчитат и така в престъпен конгломерат живеят охолно в бандитският си свят !
Вечно са усмихнати, красиви, говорят умно все това, което искате да чуете като обещания, но влязат ли във властта и съвестта им някак изчезва и някак си започват да ви демагогстват и да говорят за промени, за реформи и за криза, и така народът пак остава да плаща цялата цена !
И така гневът в хората расте и той не гасне всеки ден !

Та тези, които носят доброто в сърцето и душата не означава, че нямат лопата !
Та господа политици и усмихнати бандити, едно запомнете, че рано или късно тези, които носят България в сърцето си един ден и тяхната съвест ще изкрещи и ще каже „дръжте ги вий“!
И тогава няма съвест нито милост, нито човешкото в човека ще ги спре и тези, които носят светлината могат да се борят с мрака ! Когато в църквата отидем виждаме ангели с крила, но и архангели с мечове и копия в ръце, а нима архангелите нямат съвест в своите умове ?
Потърсете своята съвест още днес и човешкото в човека, спомнете си законите на Крум, носете го с едно на ум !
Защото Крум е казал:Неугаснала съвест Стефан Пройнов

„Неугаснала съвест, имате я господа политици, потърсете я преди да е станало късно не само за вас, но и за вашите души !
Помнете, че на всекиго ще се въздаде според делата му и както казват, че никой не ги е занесъл на онзи свят парите и имотите си затова потърсете съвестта си, помогнете на някой в нужда, защото Господ Бог не гледа отгоре, а отвътре от там където е съвестта“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*