Неугаснала съвест

Неугаснала съвест


Има хора с неугаснала съвест, има я във всеки, но все по-рядко прошепва ни ! Но има Хора с неугаснала съвест, които не гаснат като страст и воля, не гаснат както мнозина са се предали и борят се с неправдата в страната ни, но уви малко са, но са истински !

Истинското в тях ги изгаря като огън, във вените им тече тази буйна страст наречена родолюбие и те не подминават паднал човек нито просяк, нито този в Нуждата и те спират до този в аварийната лента и стават в трамвая когато старица морно се огледа за място, носят човешкото в себе си и често си патят, но махват с ръка и си казват „какво пък, съвестта ми чиста“!

За тази съвест живеят и законите спазват, не биха откраднали нито на друг навредили, не би излъгали нито с друг да са се сбили !
Тези хора с неугаснала съвест те са най-голямото ни богатство в днешното време – да си с неугаснала съвест повярвайте е тежко бреме ! Възползват се други от вас, някой ви мамят, други ехидно ви разиграват, но въпреки всичко човешкото в тях да носят чест не грях !

Съвест, тази дума мнозина забравили, други умишлено са я продали за власт и пари, за дребни угоди или неморални наслади от Сатаната все изненади ! Много са тези душите продали заедно с тази съвест на черният пазар в името на кариера, амбиции, пари и власт и тези хора са сред нас !

Ще ги видите в новините – въоръжени грабежи, отвличания, наричат ги бандити !
Страшни, опасни, едни въоръжени, други загадъчни, трети психично обремени, но най-страшните образи и персонажи са тези с усмивка дето говорят за политики от ефира на народа, а народът по джобът си разбира, че тези наречени политици са най-големите бандити !

Efekt 2

Те държат юздите на медиите и съдът, те дърпат и конците на МВР и органите на редът и така всичките бандити им се отчитат и така в престъпен конгломерат живеят охолно в бандитският си свят !
Вечно са усмихнати, красиви, говорят умно все това, което искате да чуете като обещания, но влязат ли във властта и съвестта им някак изчезва и някак си започват да ви демагогстват и да говорят за промени, за реформи и за криза, и така народът пак остава да плаща цялата цена !
И така гневът в хората расте и той не гасне всеки ден !

Та тези, които носят доброто в сърцето и душата не означава, че нямат лопата !
Та господа политици и усмихнати бандити, едно запомнете, че рано или късно тези, които носят България в сърцето си един ден и тяхната съвест ще изкрещи и ще каже „дръжте ги вий“!
И тогава няма съвест нито милост, нито човешкото в човека ще ги спре и тези, които носят светлината могат да се борят с мрака ! Когато в църквата отидем виждаме ангели с крила, но и архангели с мечове и копия в ръце, а нима архангелите нямат съвест в своите умове ?
Потърсете своята съвест още днес и човешкото в човека, спомнете си законите на Крум, носете го с едно на ум !
Защото Крум е казал:Неугаснала съвест Стефан Пройнов

„Неугаснала съвест, имате я господа политици, потърсете я преди да е станало късно не само за вас, но и за вашите души !
Помнете, че на всекиго ще се въздаде според делата му и както казват, че никой не ги е занесъл на онзи свят парите и имотите си затова потърсете съвестта си, помогнете на някой в нужда, защото Господ Бог не гледа отгоре, а отвътре от там където е съвестта“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.