Не купувай КонтраБАНДА

Не купувай КонтраБАНДА

Коя политическа БАНДА пази тази контрабанда ?

С пари от цигари на “Булгартабак” убиват деца!Незабавно да започне разследване на цигарената контрабанда и финансирането на терористични организации. Това са поискали партньорски служби от българската прокуратура, МВР и ДАНС. Според американските, британските и турските тайни служби между 300 и 400 млн евро от контрабандата отиват по сметки на терористически формирования.

Не е никаква тайна също, че контрабандни цигари на “Булгартабак” се пласират в Турция през Сирия и Ирак. България е член на ЕС и НАТО и е недопустимо фирми от страната да подпомагат тероризма. Странно е, че българските институции не предприемат нищо за пресичане на контрабандата и изтичането на средства към терористически групировки в Сирия и Ирак.Най-често срещаната марка на нелегалния пазар на цигари в Турция е собственост на компанията Булгартабак, който продава цигарите си под марката Prestigе. Продажбите се осъществяват чрез Салам Кадер Фарадж през Северен Ирак. Срещу същият се води мащабно разследване. Засечени са негови контакти с български политици и лица, свързани с “Булгартабак”.

Efekt 2

Инспекторите са разгледали подробно сметките по партидите на цигарите в пристанище Мерсин и открили, че фирмата-посредник има тесни връзки с базираната в Арбил Eagle Group (Група на орлите), която е собственост на Нихат и Сердар Барзани. Те също се разследват. Това пише в доклад на турските служби от май 2015 г. С материалите е бил запонат и главния прокурор Сотир Цацаров по време на посещението му в Турция и извънпротоколната му среща с президента Реджеп Таип Ердоган.Непонятно е, че само у нас не се предприемат подобни мерки спрямо контрабадата и “политическия чадър” над нея. Отдавна е известно, че през април 2012 г. “Булгартабак холдинг” откри свое задгранично дружество в Дубай. Тогава съветът на директорите на “Булгартабак холдинг” одобрява учредяването на дружество Bulgartabac Trade с регистрация в Jafza, Дубай. Jafza е една от най-големите и бързоразвиващи се свободни зони. С процедурата е свързан и въпросният Салам Кадер Фарадж. Има съмнения, че схемата е създадена за пране на пари и укриване на данъци.През последните месеци, за да заблудят партньорите от ЕС и НАТО, организаторите на контрабандата от българска страна се опитват да заобикалят Фарадж, замествайки го с други посредници. Те обаче се оказали свързани със същия човек и му разкрили опитите на българските му партньори да го прескочат и накиснат като единствен виновен за финансирането на терористи.
Източник : frognews.bg

Не купувай КонтраБАНДА

Ние от Blife.eu питаме дали Правителството прави политически чадър над някой фирми ?
Дали тази кампания с ВИДЕОКЛИП под надслов “Не купувай контрабанда” не е добре платена правителствена лъжа адресирана към ЕС и НАТО, преценете сами ?
Цигарите без бандерол, който се продават по циганските квартали и пазари не случайно се контролират от цигански барони с което те натрупват големи капитали, а как се използват тези пари можем да гадаем дали за сформиране на така наречените цигански барети или просто това е един политически начин да си купят влияние в дадени прослойки!Дали политиката няма нищо общо с контрабандата преценете сами ?
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator