Не оставки, а затвор трябва за министрите!

Не оставки, а затвор трябва за министрите!

Затвор трябва за министрите!
Вижте как държавата и мафията са едно цяло тяло!
Не оставки, а затвор трябва за министрите в България! От една страна е Бизнесът, а от другата държавата като регулатор на пазара и цените!
Какво се получава на практика у нас! Министър преговаря с големите хранителни вериги да не вдигат цената на хляба дори да продават на нулева цена и без печалба за да няма напрежение при хората !

Това е грубо нарушение на законите ни !
Според закона за счетоводството и контрола, в който е упоменато, че всяко търговско дружество е задължено да продава с печалба всеки продукт !
Къде е упоменато, че нямат право и на нулева печалба да работят и как така държавата в лицето на министър ще ги принуждава да го правят?
Това е мафиотска спогодба, а не регулиране на пазар ! Като добавим, че има и закон за защита на потребителите и закон за картелните споразумения така ли се бори държавата с монополите като прави сделки с тях !

Вие тук направете това, а ние ще си затворим очите най-вероятно за онова !
Няма да стане само с оставки, а трябва съд и затвор за някой министри вече! Какво става на практика с малките магазинчета – те не могат да намалят цената на хлябът и ще фалират !
Това е една услуга на чуждите вериги, която е за сметка на Българската икономика! Колко фирми ще фалират заради мафиотските споразумения на правителството ни с чуждите за сметка нашите! Това е една убийствена политика на министерството на земеделието и храните спрямо Българският бизнес !

Efekt 2

Като добавим и че поредното вдигане на цените на Тока и Газта ще убият и малкото фирми, които имат експорт в чужбина, защото цените на продукцията им няма да бъдат конкурентноспособни на външните пазари следва изводът, че се очаква множество фалити и още много хора да останат без работа ! Какво им остава на хората освен да си произвеждат храната след като не могат да си я купят нали, но пак същото министерство ще дойдат да ви избият стадото !
Мафията е тази, която диктува правилата в страната и това е видно !

Това е бандитска държава управлявана от бандити и по всичко си личи това !
За какви инвестиции говорим, за каква държавна политика като единствената политика, която следваме е тази на мафията !

В цяла свят държавата може да се намеси на пазара на храните единствено като намали ДДС-то на храните като така се регулира цена и се подпомага бизнесът, но у нас обаче не е така!

В цяла Европа ДДС-ето по храните е 8-9 %, а у нас обаче не е така!
Иначе пък досега хазарта нямаше ДДС сега ще му сложат данък, забележете 10%!

Време е някои министри да влязат в затвора и не става с оставки, защото министри се сменят, а хората все по-бедно живеят!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.