Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

„Не се гаси това, що не гасне“ господа управляеми управляващи!

„Не се гаси това, що не гасне“ господа управляеми управляващи!

Господа управляеми управляващи!

Протестите в България са следствие на грешни политики спрямо народът!

Високи застраховки, данъци и цени на храната, и на горивата са следствие на политиките на управляващите ни!
Истината е, че проблемът не се крие във високите разходи, а в малките приходи!

Всички хора протестират, защото нямат пари да си посрещат животоспасяващите нужди, ежедневните разходи за оцеляване като това е следствие на ниските доходи и постоянно нарастващият грабеж на правителството, а хората и грижата за хората остава на заден план !
Затова има протести и една-две или повече оставки няма да напълнят джоба на хората !
Това не са мерки за решаване на кризата в страната, това са димки за локализиране на всенародният гняв и както се казва „хвърлят прах в очите“!

Валери Симеонов подаде оставка, а Борисов що се бави?
Кабинета е виновен за високите цени и за непосилните условия за живот в страната !
Борисов казва, че някакви хора искат да счупят държавата, а той счупи съдбите на 2,5 милиона българи са прокудени в чужбина ! Други 3,5 милиона са поставени във физическа и психическа невъзможност да избягат и затова оцеляват на предела на възможностите си !

Здравната система абдикира да обслужва хората като всичко е с ценова листа непосилна за 98% от хората !
Социалната система подържа определени хора, а другите са на произвола на съдбата !

Държавата отдавна е счупена от бухалките на политическата мафия и отдавна хората във властта не знаят истинските параметри на човешката бедност и гняв!
Правителството отдавна не живее в реалността на суверена, а суверена негодува !

Време е да изхвърлим боклука от властта, време е за директна пряка Демокрация, време е за радикални реформи и правителството трябва да понесе своята отговорност, ако ли не обществения натиск ще го видите по улиците и площадите, ще го чуете под прозорците на властта!
Време е за национално освобождение от хунтата узурпирала властта!

Време всеки не на думи, а на дела да покаже, че му пука за тази страна, че иска бъдеще за своите деца, че иска достойни и спокойни старини, време е за справедливо заплащане достатъчно да си покрива сметките и за един спокоен живот!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.