„Не се гаси това, що не гасне“ господа управляеми управляващи!

„Не се гаси това, що не гасне“ господа управляеми управляващи!

Господа управляеми управляващи!

Протестите в България са следствие на грешни политики спрямо народът!

Efekt 2

Високи застраховки, данъци и цени на храната, и на горивата са следствие на политиките на управляващите ни!
Истината е, че проблемът не се крие във високите разходи, а в малките приходи!

Всички хора протестират, защото нямат пари да си посрещат животоспасяващите нужди, ежедневните разходи за оцеляване като това е следствие на ниските доходи и постоянно нарастващият грабеж на правителството, а хората и грижата за хората остава на заден план !
Затова има протести и една-две или повече оставки няма да напълнят джоба на хората !
Това не са мерки за решаване на кризата в страната, това са димки за локализиране на всенародният гняв и както се казва „хвърлят прах в очите“!

Кабинета е виновен за високите цени и за непосилните условия за живот в страната !
Борисов казва, че някакви хора искат да счупят държавата, а той счупи съдбите на 2,5 милиона българи са прокудени в чужбина ! Други 3,5 милиона са поставени във физическа и психическа невъзможност да избягат и затова оцеляват на предела на възможностите си !

Здравната система абдикира да обслужва хората като всичко е с ценова листа непосилна за 98% от хората !
Социалната система подържа определени хора, а другите са на произвола на съдбата !

Държавата отдавна е счупена от бухалките на политическата мафия и отдавна хората във властта не знаят истинските параметри на човешката бедност и гняв!
Правителството отдавна не живее в реалността на суверена, а суверена негодува !

Време е да изхвърлим боклука от властта, време е за директна пряка Демокрация, време е за радикални реформи и правителството трябва да понесе своята отговорност, ако ли не обществения натиск ще го видите по улиците и площадите, ще го чуете под прозорците на властта!
Време е за национално освобождение от хунтата узурпирала властта!

Срив във информационите ситеми, проблеми с НАП, Армията е в недостик на кадри както и МВР и ДАНС.

Ежедневна гавра с пенсионери и инвалиди, с майките и децата. Избива се поминъкът на хората, а икономиката се унищожава, децата ни бягат в чужбина, спасявайки се и изоставяйки нас на произвола на съдбата, а държават нехае за гражданите. Закриват с училища и болници, а народа измира в мизерия.

Няма я неволята, ние сме хората дето трябва да впрегнем волята за да изхвърлим хунтата узорпирала властта.

Време е всеки не на думи, а на дела да покаже, че му пука за тази страна, че иска бъдеще за своите деца, че иска достойни и спокойни старини, време е за справедливо заплащане достатъчно да си покрива сметките и за един спокоен живот!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.