изпрати новина
Водещи новини

Не сте народ и мърша

Не сте народ и мърша

Не сте народ и мърша не сте!
Вие не сте Бързо догаря свещицата България Как да има революция като останаха само болни стари и немощни в България? Интелигентните по кофите, а мутрите реално във властта !

Патриот е гнусна дума облечена с финикийски знаци !
Народът чака поредната месия за да види прокопсия !
Видяхме ги и тия и уния, идваха като надежда, а оставаха като зла орисия!
500 години са ни клали и едно въстание като хората не са видели !

Тук-таме някой непокорна глава се вдигне и кървав ятаган я сломи за назидание на другите раи!
А народ велик сме били и ние сме дали нещо на света, но какво запазихме сега?
Осем хиляди години преди Христа първи в света ние сме създали родово общински строй, а днес няма род, родина нито строй!
Не сме народ и мърша ние не сме, а догаря бавно пламъкът в олтара, загубили сме и в Бога вяра !

И ни сме дали нещо на света и какво от това за едно четмо за други слово и вяра дадохме на другите народи, а днес какво сме ? Велики ханове, царе по нашите земи мъдрост са посели като с много кръв са я полели за да поникне племе и от племето народ и нация, но уви победени сме като сега цари хаос и деградация !

Забравили заветите на Кубрат и Аспарух къде са войни славни като Спартак и Омуртаг, но те велики са били, защото не са били сами ! Не сме народ и мърша ние не сме, догаря малката свещица в олтара сама самичка и пламъкът мъждука, а надежда аз не виждам от тука !
Не виждам детска ръка, която да запали нова свещ за беда !
Децата ни се раждат в чужбина и там посято е семето ни оцеляло от векове, но на чужда пръст не ще расте !
„Камъкът тежи на мястото си“ казват, а историята българска кована в огън, жупел, сняг и лед, закалена с много кръв, болка и страдание се предава за тоз народ като предание не къде да е тук на тези географски ширини !

2 милиона Българи в изгнание избрали да живеят по-добре, върнете се бе хора най-добре и заедно да кажем „не народ, не мърша сме на една силна нация“!
Напук и на инат да докажем на нас и на света, че ние сме народ дали не малко на света, но днес трябва да се съхраним и държавата си да спасим от олигарси и мафиоти да спасим историята свята, защото идните след нас какво ще наследят, а те ще има ли какво да предадат?
Не сме народ, не сме и мърша, а синове и дъщери на славно племе, което трябва да покаже, че му дреме !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*