Не сте народ и мърша

Не сте народ и мърша

Не сте народ и мърша не сте!
Вие не сте Бързо догаря свещицата България Как да има революция като останаха само болни стари и немощни в България? Интелигентните по кофите, а мутрите реално във властта !

Патриот е гнусна дума облечена с финикийски знаци !
Народът чака поредната месия за да види прокопсия !
Видяхме ги и тия и уния, идваха като надежда, а оставаха като зла орисия!
500 години са ни клали и едно въстание като хората не са видели !

Тук-таме някой непокорна глава се вдигне и кървав ятаган я сломи за назидание на другите раи!
А народ велик сме били и ние сме дали нещо на света, но какво запазихме сега?
Осем хиляди години преди Христа първи в света ние сме създали родово общински строй, а днес няма род, родина нито строй!
Не сме народ и мърша ние не сме, а догаря бавно пламъкът в олтара, загубили сме и в Бога вяра !

Efekt 2

И ни сме дали нещо на света и какво от това за едно четмо за други слово и вяра дадохме на другите народи, а днес какво сме ? Велики ханове, царе по нашите земи мъдрост са посели като с много кръв са я полели за да поникне племе и от племето народ и нация, но уви победени сме като сега цари хаос и деградация !

Забравили заветите на Кубрат и Аспарух къде са войни славни като Спартак и Омуртаг, но те велики са били, защото не са били сами ! Не сме народ и мърша ние не сме, догаря малката свещица в олтара сама самичка и пламъкът мъждука, а надежда аз не виждам от тука !
Не виждам детска ръка, която да запали нова свещ за беда !
Децата ни се раждат в чужбина и там посято е семето ни оцеляло от векове, но на чужда пръст не ще расте !
„Камъкът тежи на мястото си“ казват, а историята българска кована в огън, жупел, сняг и лед, закалена с много кръв, болка и страдание се предава за тоз народ като предание не къде да е тук на тези географски ширини !

2 милиона Българи в изгнание избрали да живеят по-добре, върнете се бе хора най-добре и заедно да кажем „не народ, не мърша сме на една силна нация“!
Напук и на инат да докажем на нас и на света, че ние сме народ дали не малко на света, но днес трябва да се съхраним и държавата си да спасим от олигарси и мафиоти да спасим историята свята, защото идните след нас какво ще наследят, а те ще има ли какво да предадат?
Не сме народ, не сме и мърша, а синове и дъщери на славно племе, което трябва да покаже, че му дреме !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.