Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Никой не вярва на лъжите на Борисов

Никой не вярва на лъжите на Борисов

Елена Йончева показа нагледно с факти и доказателства с цитати и на БИ БИ СИ дори, че никой не вярва на лъжите на Борисов за Българската граница ! Ако му вярваха в Европа и в САЩ щяха ли сърбите да си построят не една-две огради и да бъдат охранявани с всички възможни средства !

Ако му вярваха в САЩ щяха ли да позволят тук в България техните агенти и администрация, разследващ екип на БИ БИ СИ и да дадат трибуна на това? Щяха ли в страната ни да идват отряди от Румъния, Германия и други страни?

Благодарение на Българското опълчение и дузина случаи, които получиха медийна гласност цяла Европа, а и света знае, че великата ограда е бутафорна преграда, която има повече за цел не да възпира и възпрепятства, а само да рамкира и маркира една територия, една територия наречена България с един народ наречен Български, това е!


Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари