Ни живи, ни мъртви

Ни живи, ни мъртви


Ни живи, ни мъртви
Живите затварят очите на мъртвите, а мъртвите отварят очите на живите! Всеки ден убиват стари хора по селата, всеки ден изнасилени момичета, всеки ден убити старци по селата, но фокусът на обществото не е там, не са там и обещаните полицаи – във всяко село полицай!

По времето на Европредседателството Бойко Борисов се къпеше в лицемерно внимание на големите от Европа, но дойде и часът на истината !

Виктория Маринова, лека и пръст и светла и памет е журналистката, която бе зверска убита в Русе получи гласност по целият свят, но какво беше ехото? Светът не вярва на правителството ни, не вярват на Борисов и Цветанов!

Efekt 2

Европа удари звучен шамар на Борисов като засвидетелстваха недоверие към него и службите, които Цветан Цветанов негласно управлява !

Отзвукът и от Америка не бе по-малко критичен !
Фактът, че от два континента предложиха да помогнат истината да излезе наяве означава само едно, че правителството ни е мафиотско и службите му също се управляват по мафиотски начин !

Криза на доверието към правителството, а не към държавата ! Борисов и Цветанов никога не са виновни и обвиняват света в кибератака срещу държавата !

А нали те са държавата, нали те градят международният облик на страната ни, нали те са тези, които създават фалшивият имидж !
Дано сега си отворят очите, че светът знае за лъжите на управниците !
Да, сега всички са виновни не и те, нали ?

Всеки ден умират хора от бедност, глад и мизерия, а сега когато времето се влошава броят им пак ще започне да расте, но пак медиите са виновни, че им напомнят !
И така 28 години кучетата си лаят, хората умират, добре че са фалшивите новини, че да се оправдава Цветанов за провалът на ГЕРБ !
Истината е, че в България ни живи, ни мъртви сме им нужни !

Изводът е, че обективната истина от този случай е, че Бойко Борисов цяла година обикаля света и накрая стана ясно, че той не се ползва с международно одобрение !
Поредният провал и във външната политика на Борисов, а за вътрешната попитайте Цветанов кой му е виновен?
Време е за нова алтернатива на управление в страната !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.