Новите нарко войни са факт!

Новите нарко войни са факт!

Всичко е заради преразпределяне на влиянието на Брендо !

Така е в някой бизнеси – жив те щавят, като хиени са и налитат ти само докато усетят, че си слаб и вече са те налетели ! Слънчев бряг от край време си е на ВИС, но този сезон е друго – тук има вече и играч от СИК, който си наема заведения, дискотеки, ресторанти и започва да работи в Слънчев бряг !

Който е наемал обект в Слънчев бряг знае, че тук данък спокойствие се плаща иначе няма работа ! Данък спокойствие не се ощетоводява като разход на фирмите, но той си съществува за една обикновена сергия там е така !

Efekt 2

Ако не си плащаш, токът ти ще спре или водата. Всеки ден проверки ще имаш дето се казва и там всички си плащат даже птичките не пеят в парковете без пари !

И изведнъж се появява там нов играч, а той не идва да продава надуваеми пояси нито хавлии, а той идва и влиза много брутално в истинската далавера,а именно разпространение на наркотици, проституция и хазарт!

Полицията задържа няколко ударни бригади в Бургас, който не са местни и Митьо очите веднага действа. Дали е съвпадение или синхрон ние не можем да докажем, но е факт това, което се случва !

Това с паркоместата си е чиста проба циганска пунта мара! Войната е за доминат и кой ще господства СИК или ВИС 2 това е, а днес СИК са по-силни от всякога, дали защото си имат хора във властта или имат политически чадър сами се сетете !

В крайна смета, макар и локален проблем тук е с напрежението ескалира, защото е част от една по-изнервена война, а именно за преразпределянето на каналите и зоните на влияние на Брендо !

Но това за преразпределянето на каналите е повод СИК да вземат всичко да монополизират, всичко в цялата страна и те го правят по най-бруталният и безцеремонен начин !

Най-добре е за целият бизнес Митьо очите да затвори очите защото? Ако Митьо оживее войната ще продължи и то не само в Слънчев бряг, ами във Видинско и Търновско, Русенско, Варненско както и в Стара Загора и на много места!

Всичко дето е над Стара планина и което се владее от Митьо, но бизнесът няма нужда от войни точно сега ! Но и пък това е идеалният вариант за някой хора от правителството да направят големият шлем и мафията да бъде само една – неговата и сещай се сам дето се казва кой иска монопол и пълен контрол над всичко и всички в страната ни !

Как Митьо Очите се оказа толкова важен сега ако се събуди, което е съмнително, защото все пак белите правителствени престилки са на ход !

Ако Митьо се събуди най-голямата рана, която има е тази, която се нарича наранено его и ще има мъст и отбрана, и защитаване на името, територия и в този ред на мисли !

Но фактът, че МВР 3-4 дни следи движението на хората на Митьо очите и не се намесва означава, че Бъчварова е наредила да не се месят! Това е сценарии, който е подготвян с висше дето се казва и сещайте се кой седи зад това !

Ако Димитър Желясков не отвори очи всичко тихомълком ще премине с няколко акции от ГДБОП по регионите тип съвет за опърничавите и всичко ще премине под контрола на ГЕРБ, опс объркахме се СИК !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.