изпрати новина
Водещи новини

Новите нарко войни са факт!

Новите нарко войни са факт!

Всичко е заради преразпределяне на влиянието на Брендо !

Така е в някой бизнеси – жив те щавят, като хиени са и налитат ти само докато усетят, че си слаб и вече са те налетели ! Слънчев бряг от край време си е на ВИС, но този сезон е друго – тук има вече и играч от СИК, който си наема заведения, дискотеки, ресторанти и започва да работи в Слънчев бряг !

Който е наемал обект в Слънчев бряг знае, че тук данък спокойствие се плаща иначе няма работа ! Данък спокойствие не се ощетоводява като разход на фирмите, но той си съществува за една обикновена сергия там е така !

Ако не си плащаш, токът ти ще спре или водата. Всеки ден проверки ще имаш дето се казва и там всички си плащат даже птичките не пеят в парковете без пари !

И изведнъж се появява там нов играч, а той не идва да продава надуваеми пояси нито хавлии, а той идва и влиза много брутално в истинската далавера,а именно разпространение на наркотици, проституция и хазарт!

Полицията задържа няколко ударни бригади в Бургас, който не са местни и Митьо очите веднага действа. Дали е съвпадение или синхрон ние не можем да докажем, но е факт това, което се случва !

Това с паркоместата си е чиста проба циганска пунта мара! Войната е за доминат и кой ще господства СИК или ВИС 2 това е, а днес СИК са по-силни от всякога, дали защото си имат хора във властта или имат политически чадър сами се сетете !

В крайна смета, макар и локален проблем тук е с напрежението ескалира, защото е част от една по-изнервена война, а именно за преразпределянето на каналите и зоните на влияние на Брендо !

Но това за преразпределянето на каналите е повод СИК да вземат всичко да монополизират, всичко в цялата страна и те го правят по най-бруталният и безцеремонен начин !

Най-добре е за целият бизнес Митьо очите да затвори очите защото? Ако Митьо оживее войната ще продължи и то не само в Слънчев бряг, ами във Видинско и Търновско, Русенско, Варненско както и в Стара Загора и на много места!

Всичко дето е над Стара планина и което се владее от Митьо, но бизнесът няма нужда от войни точно сега ! Но и пък това е идеалният вариант за някой хора от правителството да направят големият шлем и мафията да бъде само една – неговата и сещай се сам дето се казва кой иска монопол и пълен контрол над всичко и всички в страната ни !

Как Митьо Очите се оказа толкова важен сега ако се събуди, което е съмнително, защото все пак белите правителствени престилки са на ход !

Ако Митьо се събуди най-голямата рана, която има е тази, която се нарича наранено его и ще има мъст и отбрана, и защитаване на името, територия и в този ред на мисли !

Но фактът, че МВР 3-4 дни следи движението на хората на Митьо очите и не се намесва означава, че Бъчварова е наредила да не се месят! Това е сценарии, който е подготвян с висше дето се казва и сещайте се кой седи зад това !

Ако Димитър Желясков не отвори очи всичко тихомълком ще премине с няколко акции от ГДБОП по регионите тип съвет за опърничавите и всичко ще премине под контрола на ГЕРБ, опс объркахме се СИК !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*