Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Нов рекорд за България

Нов рекорд за България


Нов рекорд за България вижте какво се случи през 2016г.
През изминаващата година счупихме рекорда по прокудени Българи !
Броят на прокудените от ГЕРБ 2 е над 45 000, но пък за сметка на това демографските цифри се компенсират с по 500 – 800 влизащи на ден в страната ни мигранти !
ГЕРБ 1 и ГЕРБ 2 прокудиха над 400 000 млади хора и хора на средна възраст в чужбина да търсят начин да оцеляват след като оцеляването в България става все по-трудно !
Младите подтиквани от собствените си родители да отидат и да търсят късметът си в чужбина всеки ден заминават !

Късмет тук просто няма и всичко е така перфектно контролирано, че няма шанс млад човек да успее в България, да успее да се реализира, да създаде дом и семейство дори да успее за няколко години да създаде нещо и да го надгради ще бъде набелязан от системата и ще бъде изправен пред изборът да напусне страната или да бъде рекетиран и изнудван докато не бъде докаран до просешка тояга и все повече хора правят избора да напуснат страната ни за да се спасят !
Иначе казано раждат се 29890 деца, мигрират 45 000 и умират 110 000 на година. Това е приблизителната грозна картина !

Бизнесът е вкаран насилствено в сивото за да бъде държан за топките ! Икономиката ни е само на хартия за да се краде ДДС-то ! Единственият реекспорт е изнасяме Българи и внасяме мигранти, който пък не искат да остават в България, но са принудени против волята си да бъдат тук затова и лагерите стават от затворен тип и ще бъдат охранявани, а мигрантите ще искат свободата си, което си е вид арабска пролет, само че тук у нас !
От друга страна пенсионерите все по-трудно оцеляват у нас като вдигат се цените на храната, а пенсиите се топят все по-бързо !
В крайна сметка Българският народ оцелява с далеч по-малко пари от тези, които се дават на мигрантите, но пък за сметка на това плащаме кръвен данък на „добрата стара Европа” и ако по времето на Турското Робство от всяко семейство са им отнемали по едно дете, то днес даваме всички си рожби и дори теглим кредити за да им дадем пари да напуснат страната !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.