Някой да озапти войводата

Някой да озапти войводата

Някой да озапти войводата.
Наистина има моменти, в които настоявам да събера масовата омраза.Може би трябва да се консултирам с лекар.Сериозно !
Тези двамата идиоти от селото са пребили войника, защото живеят в незаконни къщи ли ?
Знае ли вицепремиерът с юнашкия поглед и неговият премиер, колко процента от постройките в българските села са незаконни? Ако се поинтересуват, ще се смутят много силно.И това е от много години насам !

Какво каза Каракачанов след изказването на Мария Захарова или на руския патриарх ?
Май не каза, че руснаците са станали много нагли… Кой изкупува краденото желязо от ромите ?
Българи или роми? Кой дава пратките дрога за дистрибуция – българи или роми? Кой фалира банките ни ?
Кой е нагъл ?
Етнос или престъпното действие и бездействие на една държава?

Протестантите цивилизоваха повече роми в страната, а БПЦ се ангажира с Хари Потър и мятане на кръстове пред татуирани с кръстове, змейове и ликове на Ботев тела. …Откъде тази алчност да се прави политика върху злоба?
Разнасят ми се по студията разни карибски революционери и плеъри, за да обясняват, че те милеят за българщината, а другото било циганизация !!!

Какъв е този термин? Срeдно аритметично между мургав, крадлив и плодовит ли ? А жълти звезди кога ще раздавате, Красимире ? Да се наредя и аз. Народ излязъл от Османската империя бе достатъчно благороден да приеме бягащите арменци, да спаси евреите си, а сега властта гони децата на България ! Началникът на Гражданите за европейско развитие да не мълчи, защото това, което се лее от кабинета му е омраза и не е Европа.
Арман Бабикян, Фейсбук
Източник: frognews.bg

Някой да озапти войводата, бре хора!
Някой започнаха да се заиграват с циганите, забравихте ли скандалите с продажбата на Българско гражданство, с които касата на ВМРО се пълнеше!

Efekt 2

Войводата се заигра и с тираджиите, които неговият коалиционен партньор продаде заедно със семействата им и това прави близо 500 000 съдби или хора в трудова възраст, които ще напуснат страната ни !

Хора, които България губи и всичко това след като купуваме самолети за да получим индулгенция, с която да се задържим във властта!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.