изпрати новина
Водещи новини

Няма вече тримата тенори, вижте кой кого пребори !

Няма вече тримата тенори, вижте кой кого пребори ! Това ли са тримата тенори в България ?

От известно време насам цялата власт в България е концентрирана в тези тримата, a колко са мъже не знам ! Цацаров държи здраво юздите на прокуратурата, а прокурорите държат здраво юздите на съдът, защото МВР работи по заповеди, а първата им най-основна заповед е да подчинят съдът за да няма „ние ги хващаме, те ги пускат“ !

И атака в съдебната система, стачки, протести, но на финала всички са лесни – ревизия им прави Цацата и няма как да не слушат, защото да не стане като с двете каки ! Пеевски получи най-големите парчета от баницата, ама от предходната тава и на който е поискал бизнесът е взел или го е направил той ортак, а онзи вече не юнак, а четник от голямата пеевска машина, която всеки смила, медиите са в ръцете на този дебелак и той казва за кого и как !

Борисов, той е нещо друго, той е ТОЙ събирателен образ от КОЙ и СИК та Той пък рекетира всички фирми и големи и малки, няма бизнес в страната да не му отчита парата и да не текат пари и сълзи по посоката на Той, но се случи нещо медиите позамряха и затвориха някой друг завод и Пеевски се дърпа от играта, по-скоро Доган го дръпна, а Борисов изигра главната роля да махнат момчето, но и Борисов залита от властта хората не искат да го виждат и как така сега е време Цацаров да хлъзне Бойко, но надали, защото в мафията „гарван гарвана око не вади“ и сега се чуди и се мае какво да прави !

От една страна Народът вика „съд за Бойко и другите от ГЕРБА“, а от друга страна тече проверка от ЕС за работата на съд и прокуратура, а от трета страна той е там за да ги пази и как сега си мислят тези, та и той си е мил ! И така тримата тенори или тримата масони или триглавата ламя както искате ги наречете, но тук триото вече е дуета и на единият му мислят шут с троен пирует !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*