Няма вече тримата тенори, вижте кой кого пребори !

Няма вече тримата тенори, вижте кой кого пребори !
Това ли са тримата тенори в България ?

От известно време насам цялата власт в България е концентрирана в тези тримата, a колко са мъже не знам ! Цацаров държи здраво юздите на прокуратурата, а прокурорите държат здраво юздите на съдът, защото МВР работи по заповеди, а първата им най-основна заповед е да подчинят съдът за да няма „ние ги хващаме, те ги пускат“ !

И атака в съдебната система, стачки, протести, но на финала всички са лесни – ревизия им прави Цацата и няма как да не слушат, защото да не стане като с двете каки ! Пеевски получи най-големите парчета от баницата, ама от предходната тава и на който е поискал бизнесът е взел или го е направил той ортак, а онзи вече не юнак, а четник от голямата пеевска машина, която всеки смила, медиите са в ръцете на този дебелак и той казва за кого и как !

Борисов, той е нещо друго, той е ТОЙ събирателен образ от КОЙ и СИК та Той пък рекетира всички фирми и големи и малки, няма бизнес в страната да не му отчита парата и да не текат пари и сълзи по посоката на Той, но се случи нещо медиите позамряха и затвориха някой друг завод и Пеевски се дърпа от играта, по-скоро Доган го дръпна, а Борисов изигра главната роля да махнат момчето, но и Борисов залита от властта хората не искат да го виждат и как така сега е време Цацаров да хлъзне Бойко, но надали, защото в мафията „гарван гарвана око не вади“ и сега се чуди и се мае какво да прави !

Efekt 2

От една страна Народът вика „съд за Бойко и другите от ГЕРБА“, а от друга страна тече проверка от ЕС за работата на съд и прокуратура, а от трета страна той е там за да ги пази и как сега си мислят тези, та и той си е мил ! И така тримата тенори или тримата масони или триглавата ламя както искате ги наречете, но тук триото вече е дуета и на единият му мислят шут с троен пирует !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.