изпрати новина
Водещи новини

Няма народ, няма държава!

Няма народ, няма държава!

Няма народ, няма държава!

Какво и трябва на Европа?

Какво и трябва на Европа освен работна ръка?

Достатъчно ум за да разбира командите, достатъчно силна да ги изпълнява и достатъчно глупава да не иска пари за трудът си ! Бойко Методиев Борисов това им доставя !

След като Европа разбра, че мигрантите няма да работят и не искат да се интегрират кой е основният доставчик на работна ръка последните десет години, ами ГЕРБ!

Над 2 000 000 българи са напуснали пределите на страната ни !

Схемата е лесна – създава се непоносима среда за тях и в същото време безброй възможности да напуснат страната ни – бригади в САЩ, Великобритания, Европа и безброй фирми, които уреждат работа в чужбина ! На практика никакви условия за труд в страната ни, никакви програми за младежка заетост, никакви условия за кредитиране на малък и среден бизнес камо ли за стартиращ такъв !

Отнет е всеки шанс на един дипломиран младеж у нас !

Няма преференциални лихви за жилищни кредити за млади семейства или някакви стимули !

Как да се борим с демографската криза? Ами до сега само ромите бяха стимулирани в тази област !

Но вече и те излязоха в чужбина и видяха хубав и уреден живот и разбраха какво е извън гетото !

Те също искат добро заплащане и стандарт като вече и те знаят какво е да си човек! Следователно и все повече роми напускат страната за да търсят по-добър живот!

Правителството на ГЕРБ създава непоносими условия за живот в страната ни като ние му викаме ГЕНОЦИД, а според тях качеството на живот се подобрявало, а според нас обикновените, които не сме напуснали страната качеството на оцеляване се влошава!

Правителството на ГЕРБ ни налага най-кървавият данък и това е раздялата с децата ни!

Няма народ, няма държава !

Послепис Борисов каза, че ще внесем работна ръка, но тя не е нашата кръв и не ще милее за родината ни свята, а тук ще е заради парата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*