Обезлюдяване

Обезлюдяване


Процесите по обезлюдяване в страната са следствие на определени политики на правителството ни!

Липсата на социална равнопоставеност между етностите прави икономическата миграция в бизнес !
Обезлюдяват се цели квартали, а социалната система на не една европейска държава се задъхва от това !

Европа иска евтина непретенциозна работна ръка, която се съгласява на всякакви условия само и само да се възползва от социалните стимули и придобивки на държавата, в която се намират !

Проблемът е, че малките деца в домът си говорят на майчиният си език, а в училище на официалният на страната, в която живеят и така те не научават Български език и на практика те са български граждани, но не знаят езикът и най-вероятно няма да се върнат в страната ни никога!

Липсата на социални стимули и работа за младите у нас както липсата на социална политика за тях в страната ги превръща в емигранти като студентските бригади са един трамплин за това и когато младите излязат в чужбина не искат да се връщат в страната ни и така обезлюдяването е в пълен ход, а държавата се държи така сякаш иска това !

Efekt 2

Най-ценният ресурс на една държава е нейното население, а най-дефицитният ресурс са специалистите, инженерите, учените и интелигенцията, а в България не им се дава шанс, а те са добре платени в чужбина и така на практика в страната ни най-ценният човешки ресурс в трудово активна възраст напуска страната ни и сега ни кажете, ако дойде инвеститор той с кого да работи? Обещанията за инвеститори, че в България има евтина работна ръка не са такива!

Бизнесът казва, че ще си внесат хора!
Да, но тези, които ги внасят трябва и да ги обучават, а не може ли да си обучим нашите хора за да останат в страната ни ?
И така селата са пусти, а градовете са празни – това е резултатът в следствие на управлението на ГЕРБ и техните безмълвни патерици !
Ако не изхвърлим боклука от властта, той ще ни изхвърли!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.