Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Обещания

Обещания


Обещания да вдигнат заплатите и пенсиите, но вдигнаха тока, водата и цените на храната, малко им беше сега и газта ще вдигнат! Обещаха стабилност и сигурност във всяко село да има полицай, но за сметка на това във всяко село има престъпност, а МВР не се справя !

Обещания предизборни, а след това грабежът продължава ! Пълна разруха на това, което се строй не издържа и година, а има гаранция десет години!
Строй се с некачествени материали и се краде поголовно, а хората мълчат!

И така системата ни убива бавно, но сигурно с фалшиви лекарства, заливат аптеките ни, лекарите напускат страната, хората са болни и стават все по-бедни, а това е геноцид и изтребление на една нация !
Фалшиви храни със съмнително съдържание заливат търговската ни мрежа, а хората нямат избор или по-точно изборът се прави между един боклук или друг!

Така е и в политиката само боклуци ни управляват и трябва да избираме между един боклук или втори, а не е ли време да изхвърлим боклука от властта и животът си !
Народе, опомни се, отвори очите си!
Време е да ги вкараме затвора и да храним с тяхната храна и да пият урановата си вода!

Време е да ги лекуваме с техните лекарства и да живеят с нашите заплати за да видят какво е геноцид ! Време е да изхвърлим боклука, не за нови обещания!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.