Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ИЗБИРАТЕЛИ В ОБЩИНА ПОМОРИЕ

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ИЗБИРАТЕЛИ В ОБЩИНА ПОМОРИЕ

Стоян Тончев: Всички от листата сме готови да застанем пред детектора на лъжата

Уважаеми съграждани и приятели,
Вече четвърт век все някой иска волята и гласа ви. И се обръща с послания към вас.
Ние сме гласът на гражданството на общината – вашия глас, без оглед на партия, класа, финансово положение.
Настъпи часът на истината.
Искате ли община Поморие да се командва от една партия? Ще продължават ли сделките на тъмно? Ще я бъде ли „демокрацията“ на местна почва? Ще продължаваме ли да живеем в протектората на една партия?Отговорът ще дадете вие, гражданите на община Поморие, белязали с присъствие историята, настоящето и бъдещето на черноморския регион.
Подкрепете ни! Ние, с ваша подкрепа, ще сбъднем мечтанията ви за справедливо управление, за което няма „нашите“ и „вашите“. Ще сме гарант на интересите на всички жители на общината и коректив на всеки кмет, който продава общинските интереси. Крайно време е някой да го направи.
Гласувайте за нас! Така ще намалите купения и контролиран вот. Поморие заслужава много. Поморие е във ваши ръце. Подкрепете ни!
Готови сме да застанем пред полиграф /детектор на лъжата/ с въпроса: „Могат ли да те корумпират?“ Защото от корупцията тръгна цялото нещастие на прехода.
Скъпи приятели! Вие решавате дали искате да живеем по-добре. Не може да не може!
От кандидатите за общински съветници в община Поморие от ПП Партия на зелените с бюлетина №11

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ИЗБИРАТЕЛИ В ОБЩИНА ПОМОРИЕ

календар
календар

Ние от Blife.eu Ви приканихме да подкрепим журналистът Стоян Тончев,защото познаваме него като приятел и професионалист!
Сега Ви приканваме да подкрепите цялата формация на зелените в Поморие не за друго, а заради това че тези хора са честни и готови да го докажат не на думи, а на дела !
Ето какво заяви Стоян Тончев пред всички : Всички от листата сме готови да застанем пред детектора на лъжата!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви !

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стоян Тончев: Всички от листата сме готови да застанем пред детектора на лъжата Уважаеми съграждани и приятели, Вече четвърт век все някой иска волята и гласа ви. И се обръща с послания към вас. Ние сме гласът на гражданството на общината – вашия глас, без оглед на партия, класа, финансово положение. Настъпи часът на истината. ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: Бъди първи!
0

About administrator