Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Око за око, зъб за зъб + ВИДЕО

Око за око, зъб за зъб +ВИДЕО


Господа политически мафиоти, Войнски съюз и БНО „Шипка“ колко за око, зъб за зъб и за всеки един наш брат !

Правителството на ГЕРБ и по-специално сивият кардинал Цветан Цветанов използва всякакви законни мерки за репресия срещу патриотите – истинските патриоти, а не ортаците му ! Репресии над журналисти, които спомагат да се чуят и видят войнски съюз и БНО „Шипка“ да се видят делата им да се чуят думите им да чуе цяла България, че те са тук и са готови да ни бранят и не само границата ни, а и всеки един от нас !

Всяка педя земя, всяко цвете, всяко дете и всяка майка, всеки дом и улица, всеки град и село, те са тук сред нас !

И тогава политическата мафия прибягва към нерегламентирани методи за тормоз и натиск със зависими престъпници и криминални типове, които обслужват слугите на олигарсите на мафията с мръсните си поръчки да сплашват журналисти!

Споменете си Стоян Тончев, главен редактор на zadkolisite.com!

Опитват се и да натискат и нашата медия като счупиха гроба на бащата на Стефан Пройнов и всекидневен натиск всеки ден пред редакцията униформени подронват авторитетът ни и сме обект на подигравки пак от такива контролирани криминални типове !

Но на всичко това напук мутрите заплашват и техни редови членове – заплахи за рязане на уши, заплахи за смазване и саморазправа и това е кабинета БОРИСОВ № 3, МУТРИТЕ СА НА ХОД !
Вижте обръщението на Войнски съюз и БНО „Шипка“ какво послание те изпращат на тези нерегламентирани мафиотски постановки !

БНО Шипка и Воински Съюз „Васил Левски“: Мяра според мяра!

Истината е, че когато няма държава, няма структури и всички ние виждаме, че прокурорите са заети не да ловят бандити, а да пият кафета !
Когато МВР е иззела на практика всички дейности по контрол и разпространение на сещате се какво!

Когато се говори за контрабанда, а няма заловен нито един контрабандист !
Когато се говори за ужасяващ трафик на хора, а трафикантите са пускани, а от МВР си съдействат да не кажем нещо друго с мафията, а тогава народът изземва защитата си в свои ръце !
До вчера защитата на границата бе в ръцете на военизирани отряди, а днес обаче те казват „няма да се подадем на натиска на полицейщината, на репресиите и на мутрите“!
Днес те казват „око за око, зъб за зъб“!

СВЕТЛОЗАР МИНОВ Е ОБВИНЯЕМ ЗА ТОВА, ЧЕ Е ЗАЩИТИЛ СТАРЦИТЕ ОТ ПРОВОКАТОРИТЕ В БУРГАС ! 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА ТОВА ! 

Когато няма държава, хората стават държавата !

Когато няма закони и мафията налага свои правила, правилата биват променяни от тези, които не търпят окови, от тези, които казват „стига толкова“, от тези, които си спомнят клетвата си защита на отечеството от врагове отвътре и отвън!
Политиците, които са най-големите врагове отвътре днес виждат заплаха и отговарят с репресии и заплахи от Войнски Съюз и БНО „Шипка“ казват, че ще отговорят на всеки „мера според мера“!

Политиците като Цветан Цветанов са впрегнали репресивният апарат, но помнете „всяко действие има равно по сила противодействие“!
И помнете има хора, които ще Ви защитят, око за око, зъб за зъб !
Всяко правителство, което е поело война срещу собственият си народ е обречено !
Както е казал Хан Аспарух в Плиска „Тук ще бъде България, КАЗАХ!“

Сайта не носи отговорност за написаните коментари